publicitate
publicitate
publicitate
 
 
Din Oras

Se pun REZERVOARE de apa intre blocuri | Cum ar putea Dejul sa SPELE rusinea Companiei de APA – VIDEO

Avaria care a lasat Dejul, Gherla si localitatile invecinate fara apa la robinete este una destul de serioasa, a declarat primarul Costan Morar, care in aceasta seara s-a deplasat in localitatea Iclod, in locul in care magistrala de apa s-a rupt.

Conform edilului, conducta de apa este sub pamant, intre Somesul Mic si calea ferata. Din cauza debitului crescut al raului din ultimele zile, malurile acestuia s-au deplasat, dislocand practic magistrala de apa, pe o lungime de aproximativ 10 metri. Morar Costan ne-a declarat ca a cautat solutii inca din aceasta seara pentru ca problema sa nu persiste pana luni, si in cele din urma a gasit in Dej la o societate comerciala o conducta de asemenea dimensiune, care i-ar ajuta practic pe cei de la Compania de Apa Somes sa remedieze avaria mai repede. Edilul spune ca in aceasta noapte, bucata de conducta va fi dusa de la Dej la Iclod, iar muncitorii Companiei de Apa vor incerca sa remedieze avaria in cel mai scurt timp.

Bazine cu apa in cartierele din Dej

La fel cum s-a intamplat si in decembrie 2017, in cartierele Dejului vor fi amplasate inca de sambata dimineata mai multe bazine cu apa menajera, pentru ca locuitorii sa o poata folosi macar pentru necesitatile casnice. In ceea ce priveste apa potabila, primarul spune ca maine dimineata va sosi la Dej un camion cu baxuri de apa imbuteliata, pentru ca stocurile magazinelor s-au epuizat. Inca din aceasta noapte, Spitalul Municipal Dej dar si statia de Ambulanta vor primi stocuri suficiente de apa pentru a-si putea efectua activitatea in conditii cat de cat normale.

 

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close