publicitate
publicitate
publicitate
publicitate
 
Politic

Şedinţă de îndată la Primăria Dej! Ce proiecte au pe masă aleşii locali

În cursul zilei de mâine, 18 mai, de la ora 9 a fost convocată la Primăria Dej o şedinţă de îndată. Astfel, aleşii locali se vor întruni pentru a dezbate şi vota următoarele proiecte:

  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea actualizării Inventarului bunurilor care aparțin domeniului public al Municipiului Dej însușit prin Hotărârea Consiliului Local Nr. 64/2001, atestat prin Hotărârea Guvernului Nr. 969/2002, Anexa Nr.
  2. Proiect de hotărâre privind aprobarea îndreptării erorii materiale strecurată în Hotărârea Consiliului Local Nr. 24/27 februarie 2018 referitor la Nr. topo al imobilului în suprafață de 893 m.p., situat in Municipiul Dej, Strada Dealul Viilor.
  3. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării și completării Anexei Nr. 1 Hotărârea Consiliului Local Nr. 50 din 15 martie 2018.
  4. Proiect de hotărâre privind aprobarea politicii de parcare în aria de impact a Proiectului ”Dezvoltarea infrastructurii de transport alternativ în Municipiul Dej – punte pietonală și modernizare coridor infrastructură integrată în Ocna Dej”.
  5. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației tehnico – economică și a indicatorilor tehnico – economici, pentru Proiectul ”Dezvoltarea infrastructurii de transport alternativ în Municipiul Dej – punte pietonală și modernizare coridor infrastructură integrată în Ocna Dej”.

Articole Similare

3 Comentarii

  1. se vorbeste intr-un limbaj alambicat, aiuristic , ca sa nu inteleaga aproape nimeni…’îndreptării erorii materiale strecurată în Hotărârea Consiliului Local Nr. 24/27 februarie 2018 referitor la Nr. topo al imobilului în suprafață de 893 m.p., situat in Municipiul Dej, Strada Dealul Viilor…baaa…spune-ti clar la ‘eroarea ” aia cat s-a luat spaga si cine? Consiliu ala e ..asa …o entitate extraterestra? sa va ..

  2. Sedinta are in singur punct: Ce Mai furam in 20 18 ca sa manance si gura lui Cuie Mostan o chifla!!???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close