publicitate
publicitate
publicitate
 
BREAKING NEWSDin Zona

Serviciul de inmatriculari si permise auto Cluj s-a mutat | Vezi unde e noul sediu – VIDEO

Serviciul de permise auto si inmatriculari din Cluj-Napoca functioneaza din aceasta saptamana intr-un nou sediu, mult mai mare si mai accesibil locuitorilor din Dej. Astfel, SRPCIV si-a mutat sediul de pe strada Albac in cladirea biroului vamal, de la intrarea in Cluj-Napoca dinspre Dej. 

Spațiul noului sediu este aproape dublu ca suprafață față de vechea locație. Aici, 11 ghișee sunt dedicate operațiunilor derulate cu cetățenii: înmatriculări, numere provizorii, eliberare documente, reprogramări traseu, preschimbare permise, preluare imagine foto și înregistrare dosar de examinare.

Noua locație are si o sală mai mare pentru examinarea teoretică a candidaților pentru obținerea permisului de conducere, care permite testarea a 14 candidați în același timp.

În incinta serviciului mai funcționează ghișee aparținând Direcției de impozite și taxe locale din cadrul Primăriei Cluj-Napoca, la care se vor plăti taxele pentru declararea fiscală și radierea vehiculelor.

În imediata apropiere a fost amenajată o parcare, o trecere de pietoni, o stație de transport în care opresc troleibuzul 5 și autobuzul 8.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close