publicitate
publicitate
ads
 
Din Zona

Sezonul rece nu este deloc prietenos cu mâinile tale? Iată câteva informații prețioase de care să ții cont

Numeroase doamne și domnișoare, preocupate de pielea mâinilor petrec destul de mult timp făcând research considerabil pentru găsirea unor metode potrivite pentru a evita neplăcerile. Din cauza temperaturilor scăzute și a incertitudinii pe care vremea de afară o creează, ai nevoie de o rutină corespunzătoare și de câteva informații despre ce să faci dacă îți dorești să ai mâini catifelate indiferent de sezon. 

Pentru acest lucru, am adunat pentru tine, în același loc, numeroase aspecte esențiale. Așadar, bucură-te de informațiile de urmează a fi prezentate. 

Soluții pentru mâini hidratate indiferent de temperatură:

  • Care este motivul pentru care ți se usucă mâinile?

Aerul uscat, specific iernii, este primul motiv și cel mai evident. Însă, acesta nu este singurul agent extern care duce la apariția pielii uscate și a senzațiilor neplăcute. Încălzitoarele artificiale utilizate în restaurante, terase sau în diverse locuri de așteptare, îți pot afecta mâinile mai mult decât crezi. Spălarea vaselor fără mănuși de protecție sau mâinile expuse la umezeală constantă, cu siguranță vor avea de suferit! 

Pielea moartă tinde să se acumuleze mai repede în timpul iernii, iar petele aspre prezente la nivelul mâinilor, uneori pare că nu vor să mai dispară. Vântul sau frigul complotează împreună împotriva ta, tocmai din acest motiv trebuie să te asiguri că te hidratezi constant cu o cremă de mâini potrivită, care să aibă ingrediente benefice.

  • Cum poți preveni uscarea mâinilor în anotimpurile reci?

În primul rând, trebuie să utilizezi o cremă intensă pentru mâini atunci când ieși afară. Următorul pas este unul general, care trebuie pus în practică ori de câte ori ai ocazia și anume – utilizarea mănușilor de protecție, speciale, atunci când speli vase sau faci diverse treburi prin casă ce necesită detergenți sau soluții puternice. Acestea, în timp sau chiar pe moment, pot avea un impact semnificativ negativ asupra pielii mâinilor tale. Limitarea expunerii la căldură mult prea ridicată, te poate ajuta la prevenirea pielii uscate sau a senzațiilor de mâncărime care, treptat, pot duce chiar la apariția rănilor dureroase. 

  • Ce ingrediente ajută hidratarea?

Elimină senzația de uscare și textura aspră cu o cremă hidratantă pentru mâini care conține ingrediente benefice, cum ar fi algele marine și untul de karité (shea după cum mai este cunoscut). Ceaiul verde, vitaminele C & E sunt ingrediente foarte liniștitoare, precum și lavanda și mușețelul. Toate creează o combinație optimă pentru ca mâinile tale să treacă mai ușor peste iarnă și temperaturi scăzute. Desigur, există numeroase alte ingrediente optime, în funcție de preferințele fiecărei persoane în parte. 

Starea mâinilor tale poate spune multe lucruri despre tine. Cu siguranță, nici tu nu te simți confortabil atunci când observi că pielea mâinilor tale nu este în cea mai bună condiție a ei. Tocmai din acest motiv trebuie să o ajuți cu diverse creme hidratante sau chiar unturi de mâini, menite pentru a te ajuta să treci mai ușor peste iarna deloc prietenoasă cu mâinile tale!

 

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close