publicitate
publicitate
publicitate
publicitate
publicitate
Din Zona

Si-a demonstrat “profesionalismul” pe autostrada | A mers in marsarier cu un camion pe A10 – VIDEO

Un sofer de camion a ramas fara permis de conducere dupa ce a dat dovada de o inconstienta totala. S-a incadrat gresit la un nod rutier de pe Autostrada Sebes-Turda, insa nu si-a continuat drumul pana la urmatoarea iesire ci a ales sa mearga cu spatele, punand in pericol alti participanti la trafic. Isprava soferului “profesionist” a fost filmata, iar pe baza imaginilor politistii l-au lasat fara permis pentru 3 luni.

Conform politistilor, 10 martie,  în urma unei sesizări privind faptul că șoferul unei autoutilitare ar fi efectuat o manevră de mers înapoi pe Autostrada A10 Turda – Sebeș, polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea – Deva au efectuat verificări, în vederea identificării acestuia.

Din cercetări a rezultat că autoutilitara ar fi fost condusă de un bărbat de 45 de ani, din municipiul București.
Față de acesta, polițiștii au luat măsura sancționării contravenționale, cu amendă în valoare de 1.305 lei, în conformitate cu prevederile OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, iar, complementar, a fost dispusă măsura reținerii permisului de conducere, pentru o perioadă de 120 de zile.

In astfel de situații, măsura suspendării permisului de conducere are aplicabilitate imediată, iar conducătorul auto nu are posibilitatea să solicite reducerea perioadei de suspendare.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close