ads
publicitate
 
BREAKING NEWSDin Oras

Si astazi, dejenii primesc apa cu portia. In curand, nu doar putina, ci si mai scumpa

Compania de Apa Somes continua sa isi bata joc de oamenii care sperau ca daca sunt abonati la reteaua de apa potabila, o vor si putea folosi. In ultimii ani s-au investit milioane de euro in infrastructura retelei si in extinderea ei, dar acum, cand e mai mare nevoie e apa, compania nu face fata, investitiile isi dovedesc utilitatea.

Mai grav decat in alti ani, dupa doar o saptamana de vara adevarata, cu consum de apa mai ridicat, au aparut deja problemele, exact atunci cand oamenii aveau mai mare nevoie de ea. Timp de doua zile, furnizarea apei in Parcul Industrial din Dej va fi intrerupta, dar vori fi afectati si abonatii casnici.

Astazi, pana la ora 21, vor fi probleme in alimentarea cu apa in zona Balta din Dej, insa presiune scazuta va fi in aproape tot orasul.

Compania de Apa Somes se afla in subordinea Consiliului Judetean Cluj, unde Dejul este reprezentat de VIOLETA MURESAN, MARIUS MANZAT si VASILE SALATIOAN. Pana acum, niciunul dintre cei trei nu a avut vreo reactie cu privire la problema cu care se confrunta dejenii.

Desi lipsa apei este o problema vitala, seful Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta, si anume prefectul Szilard Tasnadi, nici macar nu a fost anuntat de cei de la Compania de Apa de problemele pe care le au in judet. Contactat de Dejeanul.ro, prefectul judetului a declarat ca va avea o discutie astazi cu reprezentantii Companiei de Apa si va anunta problema si mai “sus”, la Bucuresti, pentru ca cei responsabili pot fi sanctionati.

Intre timp, abonatii care au de suferit de pe urma bataii de joc a Companiei de Apa Somes, pot depune plangeri la Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului, chiar si online, AICI (CLICK)

Pe de alta parte, Compania de Apa Somes a anuntat ca din 1 iulie, va majora tarifele cu 9%, avand in vedere “investitiile” pe care sustin ca le-au facut in ultima perioada.

Articole Similare

Un Comentariu

  1. MINCIUNI !!! Compania de apa, cica revine presiunea la ora 21 !! La ora 21 nu am mai avut apa deloc. Gunoaie de oameni !!!! Huaaaaaa !!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close