publicitate
publicitate
publicitate
 
ActualitateDin Oras

MISS si MISTER BOBOC 2019 – Liceul Tehnologic “Constantin Brancusi” – VIDEO

Restaurantul Parc Rex din Dej s-a dovedit a fi neincapator la sfarsitul saptamanii trecute pentru cele cateva sute de persoane, elevi ai Liceului Tehnologic „Constantin Brancusi” si nu numai, care au participat la Balul Bobocilor 2019.

Cinci perechi de elevi care au inceput de curand primul an de liceu s-au intrecut intre ele pentru a obtine la final mult ravnitele titluri de Miss respectiv Mister Boboc ai Liceului „Constantin Brancusi”. Dar pana la obtinerea celor doua titluri, perechile inscrise au avut de trecut prin mai multe probe, printre care dans, cultura generala, creativitate, iar printre altele au fost nevoiti sa isi demonstreze si priceperea in muzica.

Atmosfera la bal a fost intretinuta de DJ Milu, iar printre probele pe care le-au avut de infruntat bobocii, au fost si momente artistice sustinute de Mixandra, Alexandra Hatos, Seso, Deona Roman, No Limit, ReBeLe si Codru Verde.

In final, juriul a avut dificila misiune de a stabili cine primeste titlul de Miss si Mister Boboc 2019.

Astfel, MISS BOBOC 2019 a fost desemnata Andreea Biro, iar Mister Boboc 2019, Mihai Tecar.

Locul doi a fost ocupat de Patricia Marchis si Cosmin Boldor, locul 3 de Denisa Berta si Daniel Opalca, locul 4 a fost ocupat de Xenia Hustuc si Mircea Ciaca, iar pe locul 5, in urma punctajului oferit de juriu, au fost Ana Maria Ilca si Dacian Manu.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close