publicitate
publicitate
publicitate
publicitate
 
ActualitateDin ZonaEveniment

“Smecheria” prin care un barbat din Jucu si-a facut singur reducere de 11 mii de lei intr-un magazin

Un barbat de 37 de ani, din Jucu, a fost retinut de politie pentru 24 de ore, dupa ce, inventiv de fire, si-a facut singur o “reducere” de peste 11.000 de lei. Barbatul ar fi cumparat dintr-un magazin din Cluj-Napoca, doua centrale termice, pentru care a platit un pret de zeci de ori mai mic decat in realitate.

Intamplarile s-au petrecut la data de 12 mai, respectiv 15 mai. Barbatul a intrat in magazinul de bricolaj, unde a pus ochii pe o centrala, insa pentru care nu ar fi vrut sa pateasca pretul intreg. Inventiv, barbatul a inversat codurile de bare, cu altele de la produse mai ieftine, iar la casa de marcat, nimeni nu si-a dat seama de eroare. Vazand ca i-a iesit “smecheria”, acesta s-a intors la acelasi magazin, cateva zile mai tarziu, apeland la aceeasi metoda. Si de aceasta data, barbatul a reusit sa plece cu centrala, cauzand un prejudiciu de peste 11.000 de lei.

Cand si-au dat seama de paguba uriasa cauzata, administratorii magazinului au anuntat politia, care la scurt timp au reusit sa il identifice pe cel in cauza. Barbatul a fost retinut pentru 24 de ore, urmand sa fie prezentat magistratilor, care vor dispune alte masuri preventive.

Cercetarile sunt continuate in aceasta cauza, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt, fapta prevazuta si pedepsita de Codul Penal.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close