ads
publicitate
 
Din Oras

Soferita batuta pe o strada din Dej pentru ca a avut “tupeul” sa evite un accident – VIDEO

O femeie a ajuns joi seara la spitalul din Dej dupa ce a fost agresata de un barbat, in timp ce se afla in trafic, in apropierea Politiei MUnicipiului Dej.

Femeia povesteste ca circula cu masina dinspre Somcutul Mic spre Dej, iar in momentul in care a intentionat sa se angajeze in depasirea unui camion oprit, a anulat manevra de depasire deoarece soferul camionului s-a pus in miscare fara sa semnalizeze. Faptul ca soferul care circula in spatele ei a fost nevoit sa franeze brusc, l-a enervat la culme pe acesta, sicandand-o in trafic pe femeie pana la Dej. Odata intrati in oras, pe strada Nicolaie Iorga, acesta a oprit brusc masina in fata femeii, s-a dat jos si a mers direct la ea pentru a o lua la rost. Femeia, nestiind ca celalalt sofer va fi violent, a deschis geamul pentru a-i explica din ce cauza a fost nevoita sa renunte la depasirea camionului. Nu a apucat sa scoata doua vorbe, ca soferul autoturismului ar fi devenit violent, a lovit-o, scuipat-o si injurat-o, fara ca aceasta sa se poata apara. Dupa ce a scapat de barbatul respectiv, femeia a mers direct la politie pentru a povesti ce s-a intamplat, iar mai apoi la spital, in stare de soc. Oamenii legii au reusit sa il identifice in scurt timp pe soferul violent, invitandu-l la sectie pentru explicatii. Acesta le-a relatat politistilor ca ar fi fost provocat de femeie si ca defapt aceasta l-a scuipat prima data si l-a injurat. Politistii continua cercetarile, iar soferita agresata se va prezenta la medicul legist pentru a-si scoate un certificat care sa ateste ca a fost agresata.

Articole Similare

13 Comentarii

  1. Cine e nemernicul? Dați-i numele sau contul de Facebook sa il facem de minune…Nenorocitule asa sa fie tratată si mata! Si aia care era cu tine in masina e o cârpă!

  2. luati-va camere video pentru masina vedeti de ce sunt bune si dobitocu ala so scuipe pa masa sa vada ii ok

  3. Ioio.f buna idee..chiar am sa imi iau camera video pentru masina. Multumesc pentru sfat. cu siguranta am sa fac asta. Numele si numerele de inamtriculare o sa apara cu siguranta pe toate site-urile de socializare existente cand avocatul imi va spune ca se poate. Si asta,pentru a putea fi ocolit acest individ care are cu siguranta probleme f grave.

  4. alex oare ce interes ai de nu dai numele GUNOIULUI? ti-e frica sau te-a cumparat!!!!!!!!!!!!!!

  5. Pentru toți șoferii si pentru ala de pe camion,va reamintesc că semnalizarea NU E OPTIONALA E OBLIGATORIE !!!

  6. De asemenea nerespectarea distantei intre autovehicule in timpul mersului se sanctioneaza cu trei puncte de penalizare si amenda. Asta e valabil pt toti “soferii pupincuristi”

  7. da sint de acord cu toti dinaintea mea cu comentariile dar eu mai adaug in plus ca prostii nu mor numai se schimba iar gotomanii tot gotomani raman

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close