ads
publicitate
 
BREAKING NEWSDin Oras

Starea copilului din Dej neingrijit de mama este tot critica | Femeia s-a cerut in libertate

Au trecut aproape doua saptamani de cand autoritatile aflau ingrozite ca in Dejul anului 2020 este posibil ca un copil sa fie mancat de viermi in casa, sub privirile a trei adulti. Mama baiatului este tot in arest, fiind acuzata de tentativa de omor, iar baiatul de 9 ani este tot pe un pat de spital unde se lupta sa traiasca. Din nefericire insa, medicii nu prea ii dau sanse de supravietuire.

Inca din ziua in care a fost luat de medicii de pe ambulanta din apartamentul de pe strada Crangului, care era un adevarat focar de infectie, baiatul a fost transferat la Spitalul de Pediatrie din Cluj-Napoca. Acesta se afla inca internat pe sectia de terapie intensiva, conectat la aparatele care ii sustin functiile vitale. Medicii spun ca singura evolutie pozitiva de pana acum sunt respiratiile spontane pe care le avea uneori, dar acest lucru nu inseamna ca va putea fi deconectat de la aparate. Din pacate insa, prognosticul este rezervat, dar si in cazul in care s-ar produce o minune si va supravietui, nu va mai fi niciodata copilul dinainte.

“S-a renuntat timp de cateva ore la medicamentele folosite pentru sedare, tocmai pentru a-i putea fi investigate cat mai bine toate functiile. Din pacate, afectarea neurologica este grava…creierul este afectat grav”, ne-a declarat dr. Daniela Dreghiciu, medic al Spitalului de Pediatrie din Cluj-Napoca.

Pe intelesul tuturor, acest lucru inseamna ca starea de coma in care a ajuns inainte de a fi solicitat ajutorul ambulantei i-a afectat acestuia grav mai multe zone ale creierului, iar daca va supravietui este posibil sa ramana “o leguma”.

Intre timp, mama baiatului este in arest preventiv, dar a contestat masura, cerand sa fie cercetata in libertate. Curtea de Apel Cluj a respins insa cererea femeii, iar magistratii au decis ca aceasta sa ramana tot in spatele gratiilor.

Mama baiatului de 9 ani, ARESTATA | Copilul a fost mancat de viermi cu TREI ADULTI in casa – VIDEO

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close