ads
publicitate
 
Marketing

Strategii și trucuri de câștig la păcănelele online – între fantezie și realitate

Printre jucătorii ce au început recent să viziteze cazinourile online, există persoane care consideră că anumite strategii de joc pot „păcăli” sistemul și vor câștiga sume uriașe de bani. Ei bine, acest lucru este total neadevărat. Totuși, după cum jucătorii experimentați știu deja, există câteva elemente care pot fi luate în considerare pentru a mări șansele de câștig, adică pentru a micșora avantajul casei. 

Principalele trei lucruri de care trebuie să ții cont dacă îți dorești să ai șanse mai mari de câștig:

 

  • Sumă mai mare = șansă mai mare de câștig?

 

Evită să crezi mitul pe care mulți îl promovează conform căruia cu cât ai paria sume mai mari, cu atât cresc șansele tale de câștig. În realitate, șansele tale nu se vor schimba, indiferent dacă pariul tău este de câțiva lei sau de câteva sute de lei. Tot ceea ce se va întâmpla e faptul că vei risca să pierzi o sumă mare de bani. Bineînțeles, există șansa de a câștiga mai mult dacă ai pariat o sumă mare, însă, riscul e mult prea ridicat pentru a putea conta pe această șansă. 

 

  • Evită cazinourile fără licență

 

Joacă doar la cazinouri serioase. Este important să te documentezi înainte să alegi cazinourile online, întrucât, ele trebuie să fie licențiate de către Oficiul Național al Jocurilor de Noroc. Acest lucru înseamnă că sunt nevoite să îndeplinească o serie de criterii pentru a putea obține licența, să ofere RTP-ul (Return to Player) corect și rezultatele jocurilor să fie într-adevăr întâmplătoare. Astfel, dacă alegi să joci online la păcănele în cadrul unui cazino serios, precum Sportingbet.ro, vei avea siguranța că, în funcție de jocul ales, te poți aștepta la un RTP de cel puțin 90% (unele urcă până la 98%). Spre exemplu, în cazul în care vei juca două sloturi, unul cu un RTP de 92% și altul cu un RTP de 96%, șansele tale de câștig sunt mai bune la cel de-al doilea slot.

Dacă vei pica în plasa unui cazino care promite câștiguri uriașe, care îți dă senzația că ceva nu este tocmai în regulă, fie că e vorba de grafica jocurilor, fie că e vorba de interfața site-ului, cel mai indicat e să te retragi. De asemenea, poți consulta „lista neagră” a ONJN, care în prezent are peste 1.300 de cazinouri ce funcționează fără autorizație.

De ce nu pot fi „păcălite” cazinourile online cu ajutorul unor trucuri și strategii? Pentru că acestea trebuie să obțină licența de la ONJN, ele sunt testate riguros și protejate pentru a nu exista posibilitatea de a trișa. Așadar, oricine îți promite trucuri de a „fenta” aceste jocuri, nu cunoaște realitatea care face posibilă existența cazinourile online licențiate. 

 

  • Ține cont de volatilitatea jocurilor

 

Aceasta poate fi de trei feluri: ridicată, medie și redusă. Cea ridicată presupune câștiguri rare, dar sumele obținute vor fi mai mari. Volatilitatea redusă va oferi câștiguri frecvente, dar sumele vor fi mai mici. Cea medie se află undeva la mijloc. 

În cele din urmă, amintește-ți că trebuie să te distrezi atunci când te joci online la păcănele, dar să o faci într-un mod responsabil. Nu investi sume mai mari decât îți permiți să pierzi și, cel mai important, nu testa diverse trucuri de câștig pentru că vei ajunge doar să pierzi mulți bani. Sistemul nu poate fi „păcălit”, poți doar să te asiguri că alegi jocurile care îți oferă cea mai mare șansă de câștig pe termen lung.

 

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close