publicitate
publicitate
publicitate
 
 
Din Zona

Subprefect nou in judetul Cluj | A fost pus in functie chiar de 8 martie – FOTO

Judetul Cluj are un nou subprefect | Ieri, in Sala Mare a Palatului Administrativ al Prefecturii Cluj a avut loc ceremonia prin care a fost pus in functia de suvprefect Ioan Alin Danci. La eveniment a fost prezent si Adrian Petcu, secretar de stat pentru Relatia cu Institutiile Prefectului in cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

Voi face echipă bună cu domnul prefect și o să folosesc experiența pe care am dobândit-o în activitatea desfășurată în administrația publică, respectiv în cadrul Consiliului Județean Cluj, pentru a aduce un plus de valoare județului Cluj și instituției prefectului. Îmi doresc ca împreună cu serviciile deconcentrate să avem o relație fructuoasă care vine în sprijinul cetățeanului, a declarat noul subprefect Danci. (foto stanga).

Ioan Alin Danci provine din judetul Maramures si este de profesie jurist. Inainte de a fi numit subprefect, acesta a ocupat functia de sef al Biroului de Administrare Patrimoniu din Consiliul Judetean Cluj. O perioada de aproximativ o luna, a fost subprefect interimar, dupa ce Guvernul l-a demis din functie pe Gyorke Zoltan.

 

 

 

 

 

 

 

 

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close