mariflor
transmixt
mariflor
bosch angajeaza
alexander
centrul medical
ActualitateBREAKING NEWSsport

Suporterii s-au intors pe stadion la Dej | Galeria Unirii Dej a facut senzatie – VIDEO

Partida de baraj dintre Unirea Dej si SCM Zalau a fost printre meciuri din Romania la care publicul s-a putut reintoarce in tribune, dupa ce FRF a aprobat noul protocol medical pentru desfasurarea competitiilor. Astfel, locurile stadionului Unirea Dej au putut fi ocupate la o capacitate de 25%, si pentru prima data in ultimii ani, a existat un interes major din partea dejenilor de a fi in tribune la meciul echipei locale.

Suporterii Unirii Dej au pregatit ceva special pentru meciul de astazi, astfel ca au adus cu ei steaguri, vuvuzele si doua bannere imense, fiind la inaltime, spre deosebire de stadionul municipal, care se afla intr-o stare avansata de degradare.

“Noua generatie creste, striga si canta! Aratati-ne adevaratul spirit de lupta” si “Pentru noi, pentru nume si pentru onoare, calcati-i pe toti in picioare!” sunt mesajele afisate pe bannere aduse de suporteri pe stadion.

Inca de la inceputul meciului (ora 18), sustinatorii echipei dejene au cantat si si-au aratat sustinerea fata de fotbalistii dejeni.

Conform protocolului, au avut acces pe stadion doar suporterii care au putut prezenta o adeverinta de vaccinare sau un test COVID negativ. De asemenea, regulamentul prevede ca intre fiecare loc ocupat sa existe alte trei locuri libere, pentru pastrarea distantei. Multi nu au indeplinit conditiile, dar s-au multumit sa sustina echipa de la gard, din afara stadionului.

Meciul de astazi face parte din barajul de promovare in Liga a 2-a, promovare de care Unirea Dej este extrem de aproape.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close