ads
publicitate
publicitate
publicitate
 
revelion gherla
BREAKING NEWSDin ZonaEveniment

Tanar din Dej, arestat pentru o crima care a socat Marea Britanie – VIDEO

Un tanar in varsta de 27 de ani din Dej, Sabou Cristian, a fost arestat in aceasta dimineata in urma unei operatiuni de amploare a politistilor romani si britanici. Anchetatorii au descins in apartamentul acestuia de pe strada Vlad Tepes, fiind principalul suspect in cazul asasinarii unei femei din Marea Britanie, in urma cu 6 ani.

Dejeanul si-a recunoscut fapta in fata anchetatorilor, dar a declarat ca totul a fost un accident, intentia lui fiind doar de a o jefui pe femeia de 55 de ani, insa s-ar fi speriat si ar fi lovit-o.

Totul s-a întâmplat în noaptea de 29 spre 30 decembrie 2013, în orasul Bosham din districtul West Sussex din Anglia. Valeria Graves era o artista respectata in comunitate, dar si proprietara unei galerii de arta. Cei care au anchetat crima spun ca aceasta a fost ucisa in conditii greu de imaginat, de un barbat care ar fi intrat peste ea in casa. Pentru ca ancheta batea pasul pe loc, s-a oferit la vremea respectiva chiar si o recompensa de 10 000 de lire pentru prinderea ucigasului. In anul 2014 a fost arestat un suspect in acest caz, insa a fost eliberat la scurt timp din lipsa de probe. Ulterior, politistii britanici au audiat nu mai putin de 9500 de persoane pentru a contura in vreun fel profilul criminalului si a obtine indicii despre el. Intr-un final, acestia au stabilit ca toate indicile duc spre tanarul din Dej si au cerut ajutor politistilor romani pentru a-l captura.

Urmeaza ca acesta sa fie extradat in Marea Britanie pentru a fi judecat.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close