ads
publicitate
 
Din Oras

Târgul Produs de Cluj, a IX-a ediție la Dej | Vezi intreg programul (P)

Suntem Produs de Cluj, cel mai fain târg din Ardeal, de zece ani străbatem lumea și țara pentru a arăta tuturor nestematele moștenirii noastre imateriale. Respectăm trecutul, prețuim tradiția și ne onorăm străbunii păstrând, promovând și ducând mai departe zestre inestimabilă lăsată nouă, cultura populară locală. Venim la Dej pentru a vă face din nou parte a poveștii noastre, una de spus și de dus mai departe!

 Marcăm aici un pas mare spre normalitate: vom avea, după o pauză îndelungată, formatul caracteristic, unic, al evenimentelor desfășurate de noi, revin spectacolele de folclor, parte importantă a misiunii asumate, aceea de a conserva și promova autenticul, cultura populară locală. Astfel, pe lângă preparatele alimentare și obiectele de artizanat prezentate de producătorii clujeni, parteneri tradiționali ai Asociației Produs de Cluj, artiști îndrăgiți vor încânta sufletele iubitorilor de folclor, în fiecare seară a târgului. Pentru că suntem responsabili și respectăm normele sanitare în vigoare, publicul va avea la dispoziție o zonă delimitată cu scaune așezate la distanța legală. Accesul în zona cu scaune va fi permis începând cu ora 18:30 vineri și sâmbătăt, respectiv 16:30 duminica. După ocuparea tuturor scaunelor, accesul publicului va fi permis în exteriorul perimetrului, care va dispune de locuri marcate pentru respectarea distanțării sociale. În întreaga incintă a Târgului Produs de Cluj purtarea măștii este obligatorie!

Eveniment organizat de Consiliul Județean Cluj în parteneriat cu Primăria Dej și Centrul Județean de Conservare și Promovare a Culturii Tradiționale Cluj. 

 

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close