publicitate
publicitate
publicitate
 
BREAKING NEWSDin Zona

TENTATIVA de EVADARE la Penitenciarul Gherla | A sapat un tunel in zidul inchisorii

Un detinut condamnat pe viata si incarcerat la Penitenciarul de Maxima Siguranta Gherla a incercat sa evadeze, sapand un tunel in zidul inchisorii. Pentru a sapa tunelul, barbatul a folosit un cutit, insa totul a fost descoperit dupa ce colegii de celula l-au “turnat” la gardieni, scrie Mediafax.

Barbatul a sapat un tunel in zidul camerei de detinere, in spatele frigiderului. Acesta a apucat sa sapte peste 33 de centimetri, iar pentru a nu face zgomot, uda peretele de fiecare data. Prin acel tunel, detinutul intentiona sa ajunga intr-o ghena de gunoi, iar mai apoi sa sara gardul in curtea bisericii din Penitenciar, dupa care in fabrica de mobila a penitenciarului, care este dezafectata.

„Această tentativă de evadare a fost zădărnicită în urma informaţiilor primite de gardieni de la doi deţinuţi, colegi de celulă cu acesta. Acesta urma să fie transferat, joi, într-un penitenciar din Galaţi pentru o expertiză, iar colegii săi de celulă au alertat gardienii care au descoperit gaura din peretele celulei, pe care deţinutul o masca cu frigiderul din cameră. Autospeciala care îl transporta pe Niki Mădălin a fost întoarsă din drum, în momentul aflării incidentului, iar asupra sa s-a găsit un cuţit cu lama de 10 cm, ascuns în şapcă, şi pe care ar fi intenţionat să îl utilizeze pentru a scăpa de paznicii care îl însoţeau” au declarat surse pentru MEDIAFAX.

O anchetă a ANP a fost declanşată la Penitenciarul Gherla în urma acestui grav incident de securitate, comisia de control urmând să stabilească împrejurările producerii incidentului”, au mai spus sursele judiciare.

Articole Similare

Un Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close