aeroport cluj

alexander internatinoal
Din Oras

Tentativa de evadare la Spitalul Penitenciar Dej | A incercat sa sape cu lingura langa gratii

Un deținut care se afla într-o celulă a Spitalului Penitenciar Dej a vrut sa evadeze din celula printr-o metoda pe care o vazuse in filme. Acesta a inceput sa sape pe langa gratiile ferestrei, folosindu-se de o lingura si o bara metalica desprinsa din pat. A reusit sa faca o gaura de aproximativ 15 centimetri lungime, care insa nu iesea pe partea opusa a zidului.

Conform Cluj24, deținutul a fost surprins de supraveghetorul din cadrul secției în timp ce  săpa lângă gratia de la fereastra celulei, iar cu ocazia controlului, s-a descoperit că acesta a reușit, cu ajutorul unei linguri și a unei bare metalice dislocate de la pat, să facă o gaură cu dimensiunile de 15 centimetri lungime și 5 centimetri adâncime.

Acesta a fost dus la cabinetul medical al unității, unde s-a constatat că nu prezenta urme de violență, dar prezenta o stare avansată de agitație psihomotorie.

Din această cauză a fost mutat singur într-o altă cameră și imobilizat la pat prin aplicarea curelelor din piele la mâini.

Conform sursei citate, deținutului i-au fost întocmite raport de incident şi notă de imputare a pagubelor produse, iar tentativa de evadare va fi sesizată Parchetului de pe lângă Judecătoria Dej.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button