publicitate
publicitate
ads
 
Din Zona

Teren sintetic de sport in localitatea Sânmărghita | Cand vor fi gata lucrarile – FOTO

Zilele trecute au fost demarate lucrarile de construire si amenajare a unui teren de sport in localitatea Sanmarghita. Suprafata acestuia va fi acoperita cu iarba artificiala. 

Potrivit primarului comunei Mica, Tiberiu Zelencz, investitia este realizata din fonduri nerambursabile, cu o contributie mica din bugetul local. Terenul va fi folosit atat de elevi, la orele de sport, iar dupamasa, va putea fi utilizat si de ceilalti locuitori ai comunei. Conform proiectului, lucrarile ar urma sa fie finalizate in 2 luni.

“Am sprijinit mereu tinerii și îmi doresc să le ofer cât mai multe facilități în localitățile unde ei locuiesc. Astfel de terenuri avem în localitățile Mica și Nireș, și am luat în calcul construirea unui teren și în localitatea Mănăstirea, iar în prezent se lucrează la documentațiile și obținerea autorizațiilor necesare. Am promis aceste lucruri în anul 2016, când am fost ales primar, și doresc să-mi respect cuvântul dat în fața cetățenilor. Pentru aceste lucruri mulțumesc, în special, echipei mele pentru implementarea proiectelor, consilierilor locali și nu în ultimul rând oamenilor, care au avut mereu încredere în mine și m-au susținut”, a declarat Tiberiu Zelencz.

 

 

Articole Similare

Un Comentariu

  1. Buna
    Poi toata lumea asteapta apa,gaz,canalizare.
    Unde sunt astea oare?
    Spor tuturor
    Alex

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close