mariflor
transmixt
transmixt
marlev
centrul medical
BREAKING NEWSDin Oras

Ti-ai facut recensamantul online? Posibil sa nu se fi inregistrat | Vezi cum verifici

Probleme la recensamant. Doua milioane din cele 11 milioane de chestionare de de autorecenzare la recensamantul din acest an au fost invalidate si trebuie completate din nou. Motivul anularii este completarea incorecta sau incompleta. Cei aflati in aceasta situatie nu aveau de unde  sa stie ca au completat gresit pentru ca platforma a fost facuta in asa fel incat sa nu anunte erorile. Oamenii trebuie acum sa primeasca acasa recenzorii, astfel vor fi amendati.

Cei care au completat chestionarul online şi vor să verifice dacă aceasta a fost înregistrat pot să intre pe site-ul recensamantromania.ro, cel pe care s-au şi autorecenzat. Acolo intra in sectiunea “VERIFICARE AUTORECENZARII DUPA 7 ZILE” si introduce CNP-ul. In cazul in care chestionarul a fost completat corect, persoana va primi dovada autorecenzarii, in caz contrar, va fi instiintat printr-un mesaj ca nu a fost efectuata autorecenzarea. Pana acum, doar 1 milion de persoane au verificat daca autorecenzarea s-a facut corect.

Cei de la Institutul Naţional de Statistică spun că nu există o altă variantă şi recunosc că a existat o scăpare în realizarea platformei, în sensul că aceasta nu ar fi trebuit să permită trimiterea chestionarelor incomplete.

 

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close