ads
publicitate
publicitate
publicitate
 
 
ActualitateDin ZonaEveniment

Tinere racolate, injectate cu heroina si obligate sa se prostitueze | Proxeneti clujeni, arestati de DIICOT

Doi proxeneti care racolau tinere, pe care le obligau sa se prostitueze, dupa ce le injectau cu heroina, au fost retinuti pentru 24 de ore de procurorii DIICOT. Inculpatii sunt banuiti de comiterea infractiunilor de trafic de persoane, proxenetism, trafic de droguri de risc, acces ilegal la un sistem informatic si de alterare a integritatii datelor informatice.

Procurorii au descoperit ca incepand cu anul 2014, inculpatul C.S.I. a recrutat mai multe tinere, cu scopul de a le exploata sexual, prin obligare la practicarea prostitutiei, fiind adapostite in apartamente inchiriat in regim hotelier pe raza oraselor Cluj-Napoca, Sibiu, Oradea si Craiova. Barbatul le crea apoi tinerelor conturi pe site-uri de profil, fiind astfel obligate sa intretina relatii sexuale cu diferiti barbati. In tot acest timp, fetele erau injectate cu heroina, de care au devenit ulterior dependente.

In urma cercetarilor efectuate de procurorii DIICOT, s-a stabilit faptul ca inculpatul D.A.C. i-a vandut inculpatului C.S.I. droguri de mare risc (Metadona), pe care i le-a expediat sub forma de pachete prin intermediul unor firme de curierat.

In urma perchezitiilor domiciliare au fost gasite si ridicate 47 de comprimate de Metadona de 20 de mg., 12 comprimate de Metadona de 5 mg., 16 telefoane mobile, 11 cartele SIM, 2 memory stick-uri, 2 carduri de memorie, acte de identitate ale altor persoane, inscrisuri, un cantar electronic de mare precizie si diferite sume de bani.

Inculpatii au fost prezentati magistratilor de la Tribunalul Cluj, care a dispus luarea masurii arestarii preventive pentru o perioada de 30 de zile a celor doi inculpati, fiind cercetati pentru comiterea infractiunilor de trafic de persoane, in forma agravata si in forma continuata, proxenetism, in forma continuata, trafic de droguri de risc, in forma continuata, acces ilegal la un sistem informatic, in forma agravata si in forma continuata, si de alterare a integritatii datelor informatice.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close