ads
publicitate
 
Marketing

Ținuta office nu va muri niciodată! Află cum poți să fii cea mai stilată la locul de muncă!

Ținuta office face parte din acele stiluri care nu vor dispărea niciodată. De ce? Pentru că în anumite circumstanțe, stilul business casual a devenit un dress code. Femeile adoptă acest stil din două motive: din plăcere sau din obligație. Acele femei care adoptă stilul office pentru că se pliază pe personalitatea lor, probabil știu totul despre toate tendințele modei legată de acest stil. 

Pe de altă parte, la anumite locuri de muncă cum ar fi corporațiile, stilul office este un dress code pe care toată lumea trebuie să-l respecte, fie că-ți place fie că nu. Poți să fii cea mai stilată de la birou chiar dacă nu ești adepta acestui stil. Află în continuare care sunt regulile de bază a ținutei office.

Cum să adopți corect stilul office:

 

  • Adaptează-te în funcție de anotimp

 

Majoritatea oamenilor probabil sunt de părere că ținuta office este compusă doar din cămașă și pantaloni. Acest lucru nu este adevărat, pentru că poți să-ți adaptezi ținuta cum vrei, atâta timp cât respectă normele stilului. Așa că dacă credeai că vara este obligatoriu să porți pantaloni la lucru, află că poți să-ți adaptezi ținuta în funcție de anotimp.

Vara poți purta fuste și tocuri când este extrem de cald. Este recomandat ca lungimea fustelor să fie până la genunchi, în caz contrar, vei arăta indecentă. Optează pentru fustele tip creion și combină-le cu tocuri și cămăși. 

Iarna trebuie să te îmbraci confortabil, cât mai călduros, dar și elegant. Poți să combini un pulover cu o cămașă și pantaloni lungi. La încălțăminte poți opta pentru botine de piele.   

 

  • Sacoul este un must

 

Dacă întrebi 100 de persoane ce le vine în minte când aud „stilul office”, primul lucru la care se vor gândi sunt sacourile. Acest obiect vestimentar este ca o emblemă a stilului office și nu trebuie să lipsească din garderoba ta. 

Sacourile sunt foarte practice, pot fi combinate cu aproape orice tip de îmbrăcăminte și pot fi purtate în orice anotimp. Dacă vrei să fii cea mai stilată angajată, atunci alege un sacou pentru damă de la Atmosphere Fashion și începe sesiunea de cumpărături. 

 

  • Nu poți alege orice culoare vrei tu

 

Stilul office adoptă o gamă cromatică extrem de simplă și neutră. Deobicei paleta de culori a acestui stil este compusă din: non-culorile alb și negru, bej, maro, gri, albastru bleumarin sau roz pudrat. De regulă, acest aspect trebuie să discuți cu reprezentanții firmei la care lucrezi, pentru că unii nu acceptă orice culoare, chiar dacă se pliază pe stilul office. 

Nu-ți face griji, nu este obligatoriu să porți toate culorile impuse de mai sus, poți să porți doar culorile care reflectă personalitatea ta aferente stilului office.  

 

  • Ai grijă la accesorii

 

Dacă ești adepta bijuteriilor cu dimensiuni mari, în culori țipătoare, trebuie să știi că la locul de muncă este obligatoriu să renunți la ele. Optează pentru o pereche de cercei finuți, preferabil de argint, și pentru un lănțișor sau un colier simplu. Un ceas ar putea completa perfect ținuta office. 

Dacă ai notat aceste reguli de bază, atunci nu vei avea probleme la locul de muncă și clar vei fi cea mai stilată din birou. Nu uita, ținuta trebuie să fie în concordanță cu o coafură aranjată și un machiaj decent. 

 

 

 

 

 

 

 

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close