ads
publicitate
 
Marketing

TOP 3 calitati pe care trebuie sa le aiba un adeziv pentru lemn pentru montajul parchetului

Astazi, exista atat de multe tipuri de parchet pe care le poti achizitiona din comert, incat nu mai este intotdeauna necesar sa apelezi la un expert in finisaje pentru implementarea lucrarilor.

Secretul unui rezultat bun este chiar tipul de adeziv lemn pe care il alegi. Daca ajungi intr-un magazin de bricolaj, vei fi surprins de varietatea acestor produse, fiecare cu un rol bine definit si cu o prezentare de marketing care te va convinge sa il cumperi. Daca te-ai lovit de aceasta provocare, si nu stii ce sa alegi, fii atent la trei calitati esentiale care iti vor garanta executia rapida si durabilitatea finisajului. Urmeaza lista de mai jos!

 

  1. Elasticitatea

Atunci cand vine vorba de adezivi pentru suprafete din lemn, rezistenta si elasticitatea sunt doua atribute esentiale, pe care trebuie sa le bifeze cu succes. Chiar daca lemnul sau derivatele din lemn sunt rigide, avem nevoie de un adeziv elastic pentru a fi siguri de rezultatul durabil. Adezivul se aplica intotdeauna in exces, pentru a asigura lipirea pe toata suprafata de contact. Prin presare, surplusul iese afara si se va intari in aceeasi masura ca cel ce face lipirea. La final, este esential ca resturile intarite sa fie usor de indepartat, astfel incat sa nu dauneze aspectului estetic.  Finisaj de exceptie? Categoric, obtinut usor!

 

  1. Rezistenta la variatii de temperatura

Cei mai multi dintre noi avem in casele noastre sisteme de incalzire in pardoseala. Acestea permit o mai mare usurinta de incalzire a incaperilor si, bineinteles, confort termic sporit. Una dintre cele mai frecvente intrebari adresate de noii proprietari de locuinte este: pot monta parchet pe o pardoseala cu sistem de incalzire? Categoric, da! Alege cu atentie tipul de parchet, dar  – mai ales – tipul de adeziv. El trebuie sa faca fata cu brio tututor conditiilor, inclusiv variatiilor de temperatura. Vestea buna este ca vei gasi astfel de adezivi speciali pe piata, care precizeaza in instructiuni posibilitatea de a le folosi in acest context.

 

  1. Rezistenta la umiditate

In categoria adezivilor rezistenti la umiditate, se remarca – fara doar si poate – adezivii poliuretanici. Se spune ca aceste produse sunt atat de rezistente, incat chiar si atunci cand lemnul putrezeste, linia de lipire va ramane intacta. Rezistenta la umiditate vine la pachet cu un alt mare avantaj: rezistenta mecanica. Pe scurt, vorbim despre proprietati ideale care asigura un finisaj de calitate. Rezistenta la impact, la forfecare, la intemperii, la imbatranire, la radiatia solara, la presiunea pe suprafete mari scoate din anonimat acest tip de adeziv, care a devenit extrem de popular pentru o vasta categorie de proiecte home-made. Merita!

 

Cele 3 tipuri de adeziv parchet masiv cu rezultate exceptionale. Le gasesti la Klebrom.ro

Klebrom.ro este magazinul din Romania care iti aduce, de peste granite, cele mai bune produse folosite in finisaje. Cele 3 tipuri de adeziv parchet masiv pe care le gasesti la Klebrom.ro sunt: KLEKLEIBERIT PUR 542 (care se poate implementa si pentru suprafetele cu sistem de incalzire in pardoseala), KLEIBERIT PUR 501 (care are o buna stabilitate la umiditate si temperaturi), precum si KLEIBERIT Parkett Leim 351 (care este foarte usor de aplicat).

Poti discuta cu expertii de la Klebrom.ro despre proprietatile fiecarui produs. Te vor ajuta sa iei decizia cea mai buna pentru tine, astfel incat sa te bucuri de calitatea unui finisaj wow.

 

Date de contact:

Tel: 0268/ 411 367

Mobil: 0726/ 159 136

E-mail: office@klebrom.ro

 

 

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close