publicitate
publicitate
ads
 
Marketing

Top 3 cele mai purtate accesorii de către bărbați

Accesorile sunt modalitatea prin care ne exprimăm personalitatea și prin care ne completăm ținuta. Cu ajutorul acestora reușim să transmitem celor din jurul nostru informații despre starea noastră de spirit, despre locul în care urmează să mergem sau despre ce statut avem în societate. Deși s-ar crede că bărbații nu poartă accesorii, acestea fiind mai degrabă o categorie pentru femei, există totuși câteva care ți-ar putea stârni curiozitatea. Dacă vrei să vezi care sunt cele mai purtate accesorii, citește în continuare acest articol.

Iată ce fel de accesorii fac orice bărbat să arate mult mai chic!

 

  • Cravata

 

Cravata îmbină masculinitatea și rafinamentul și este un obiect standard în garderoba unui bărbat. În prezent, se dezvoltă o nouă modă urbană care a adus cravata într-un punct casual, aceasta putând fi purtată și în alte contexte. Totuși, cravata clasică este adesea țesută din stofă sau mătase, iar aceasta poate fi monocromă sau poate avea diverse motive grafice adăugate. Prețul unei cravate variază în funcție de material, croială și prestigiul designerului, dar, în general, există cel puțin o cravată pentru toate buzunarele.

 

  • Ceasul

 

Dacă întrebi un bărbat mai practic de ce poartă ceas, îți va spune că este un instrument util de măsurare al timpului. Totuși, în lumea iubitorilor și cunoscătorilor de ceasuri, acesta este un obiect remarcabil. Mecanismul, aspectul, rezistența și precizia sunt elementele după care îl poți evalua, iar dacă aceste criterii sunt îndeplinite la performanțe maxime, poți spune că ai în față un obiect de artă. Acest accesoriu de tip bijuterie este necesar pentru evenimente de eticheta formală. Dacă ești un bărbat activ, poți opta și pentru smartwatch-uri, care în ultimii ani au prins amploare pe piață.

 

  • Pălăria

 

Fiind un obiect ce completează ținuta, pălăriile sau șepcile nu trebuie să iți lipsească din dulap. Acestea pot fi purtate indiferent de sezon sau eveniment. Dacă ești genul de bărbat misterios și romantic sau  urmează să pleci la o întâlnire importantă, atunci poți opta pentru o pălărie, fiindcă aceasta exprimă eleganță și rafinament. Pe piață există acum mai multe modele de șepci de firmă pentru bărbați, acestea fiind destinate celor care au o personalitate mai active. Cei cărora le place sportul și sunt tot timpul în mișcare pot alege o șapcă adecvată, precum cele din colecția vGeneration, ideală pentru bărbații activi și mereu în tendințe.

Aspectul este un element cheie pentru orice ocazie. Este bine să fii pregătit în orice situație, iar asta uneori poate presupune o accesorizare corectă. Fie că ești genul de bărbat rafinat sau viața ta este îndreptată către sport și ești mai tot timpul activ, eleganța și frumusețea sunt niște indici care nu trebuie să dispară. Este bine că în fiecare zi să alegi să aduci un plus de strălucire ținutei tale și felului în care te accesorizezi.

 

 

 

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close