mariflor
transmixt
mariflor
bosch angajeaza
alexander
centrul medical
timp liber si divertisment

Top 5 Destinații de vacanță surprinzătoare pentru cei care se iubesc

Te iubește, o iubești, formați de ani buni de zile un cuplu, vă completați la perfecție și ați trecut împreună prin toate peripețiile pe care viața vi le-a scos la înaintare. Relația cu partenerul merge bine, dar parcă lipsește ceva din frumoasă poveste de dragoste care vă ține inimile împleticite, nu-i așa?

Ei bine, poate v-ar prinde bine o escapadă excentrică, romantică de neuitat, departe de agitația cotidiană, doar pentru voi doi.

Iată cele mai frumoase, impresionante și de neuitat destinații turistice, numai bune pentru a reaprinde pasiunea dintre voi:

  1. O excursie de neuitat în Republica Dominicană (Punta Cana)

În Republica Dominicană este vară pe tot timpul anului, așa că îți poți lua iubitul/iubita de mână pentru a merge oricând într-o escapadă în doi, într-unul dintre cele mai frumoase și unice locuri din lume. Acest paradis, de o frumusețe irepetabilă, cu nisip mătăsos, alb ca laptele și cu ape limpezi, este locul ideal pentru a petrece cu persoana cea mai importantă din viața ta momente de vis.

  1. Surprinde-ți persoana iubită cu o escapadă misterioasă în Thailanda

Dacă și tu și iubitul/iubita ta sunteți genul de parteneri aventurieri, pasionați de adrenalină, de senzații tari, de decoruri exotice și experiențe unice, atunci Thailanda este un loc pe care nu aveți voie să îl ratați. Vă așteaptă acolo lucruri de o frumusețe greu de imaginat, peisaje rarisime, la care unii oameni nici nu îndrăznesc să viseze. Cascadele uluitoare, insulele sălbatice, plajele orbitor de albe sau apele turcoaz sunt numai câteva dintre minunățiile Thailandei care abia așteaptă să fie descoperite.

  1. Croaziera pe Mediterana  

Daca vei alege o croaziera pe Mediterana, un sejur de o săptămână în Italia vă va face să vă reîndrăgostiți chiar dacă aveați impresia că acest lucru nu se mai poate întâmpla vreodată. Superbitatea indiscutabilă a peisajelor fac oricui inima să tresară, iar romantismul care plutește în aer îi amețește pe îndrăgostiți așa cum nimic altceva nu o poate face. Roma, Veneția, Milano sau Coasta Amalfi se numără printre multele locuri nerăbdătoare să-i primească pe toți cei îndrăgostiți cu brațele deschise.

  1. În Insulele Maldive orice poveste de dragoste capătă amploare

Nu vă trebuie o ocazie specială pentru a merge câteva zile în explorarea unuia dintre cele mai frumoase locuri de pe pământ – Insulele Maldive. Dorința de a vă celebra dragostea și de a trăi experiențe unice în locuri de o splendoare neașteptată este cel mai bun motiv pentru a face acest lucru. Superbul arhipelag vă așteaptă cu peste 1000 de insule de coral, numai bune de vizitat pe timp de zi, dar și cu spectacolul nocturn al planctonului bioluminescent.

  1. Bali (Indonezia) este locul în care minunile devin realitate

Din topul celor mai potrivite, frumoase și extravagante locuri de vizitat în doi nu putea lipsi Bali. Supranumită Insula Zeilor, Bali reprezintă o adevărată exaltare a tuturor simțurilor omenești. Cu fiecare clipă petrecută într-un astfel de loc fenomenal, tot ceea ce ați trăit, experimentat și simțit până în prezent se va multiplica. 

O vacanță cu persoana iubită într-un loc ce o sa fi se pară nepământean este cea mai mare și splendidă surpriză pe care o poți face sufletului pereche.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close