Marketing

TOP 5 obiecte care nu trebuie să-ți lipsească atunci când pleci în deplasare

Fie că ai o deplasare de serviciu sau pleci într-o excursie pe vârf de munte, există câteva obiecte de strictă necesitate pe care trebuie să le ai la tine pentru a evita posibilele neplăceri. Iată care sunt acestea!

Care sunt obiectele de strictă necesitate?

 

  • Trusa de igienă personală

 

Majoritatea hotelurilor oferă oaspeților șampon, gel de duș și un mic kit pentru igienă. Însă se poate întâmpla să ajungi într-un loc în care acestea să nu fie incluse în pachet. Există mici recipiente de călătorie care pot fi reumplute și pe care le poți achiziționa din timp, astfel încât să nu fii nevoit să faci drumuri suplimentare căutând un magazin într-un oraș necunoscut, la ore nepotrivite. Periuța, pasta de dinți și deodorantul nu ar trebui să lipsească din bagajul tău. Dacă destinația ta va fi în mijlocul naturii, atunci îți pot fi utile șervețelele umede dezinfectante. Nu uita să iei la tine și saci de gunoi, astfel încât să lași curate locurile prin care treci.

 

  • Baterii externe și acumulatori

 

Când te afli pe un teritoriu necunoscut, nu poți risca să pierzi legătura cu restul lumii. Cel mai important aspect este să ai la tine un telefon mobil funcțional și încărcat. Iar ca să te asiguri că nu rămâi fără baterie într-un moment important sau critic, ia la tine și o baterie externă. De asemenea, îți va fi de folos și un acumulator performant, de tipul celor oferite de Hobbymarket.ro. Și asta, nu pentru că ai pune răul înainte, ci pentru a preîntâmpina neplăcerile care pot să apară pe parcurs. Chiar și în mijlocul unui oraș poți avea surpriza să nu ai acces imediat la o priză, pentru a folosi încărcătorul telefonului, sau să fie o pană de curent. Iar în mijlocul naturii nu vei avea alte soluții la îndemână în afară de sursele de energie portabile. Dacă obiectele electronice pe care le vei folosi sunt mai multe, atunci vei avea nevoie și de mai mulți acumulatori. 

 

  • O haină impermeabilă sau o pelerină de ploaie

 

Nici măcar previziunile meteo nu pot fi atât de exacte încât să poți miza pe faptul că vei avea parte de vreme bună dacă se anunță ploaie, sau invers. Și dacă vremea bună nu ridică nimănui probleme, o zi ploioasă are mari șanse să îți dea planurile peste cap, mai ales dacă nu ai fost precaut, astfel încât să te poți feri de umezeală.

 

  • Trusa de prim ajutor

 

O mini-trusă medicală, care să conțină cel puțin plasturi, dezinfectant, medicamente pentru febră sau dureri (antipiretice și analgezice) este și ea de pus pe listă. O durere de măsea apărută din senin, pe care să nu o poți calma pe moment, este ultimul lucru de care ai avea nevoie.

 

  • Actele de identitate și alte documente necesare

 

În funcție de tipul călătoriei pe care o vei face – în țară sau în străinătate, în zone de risc sau nu –  asigură-te că ai luat la tine toate documentele necesare, astfel încât să eviți potențialele probleme legale. 

O dată ce ai bifat aceste 5 puncte principale de pe listă, nu mai rămâne decât să adaugi în bagaj celelalte lucruri potrivite pentru călătorie. Dacă vrei să eviți să cari după tine un bagaj prea mare, informează-te cu privire la lucrurile pe care le poți eventual achiziționa odată ajuns la destinație. 

Sursa foto: Pixabay.com

 

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close