publicitate
publicitate
publicitate
 
BREAKING NEWSDin Oras

TOROC FEST DEJ | Andreea Balan a revenit pe scena dupa ce a fost la un pas de moarte – VIDEO

In ciuda vremii capricioase, peste 1000 de persoane au participat duminica la cea de-a doua editie “Toroc FEST”, eveniment care declara oficial deschis sezonul estival la Parcul Balnear din Dej. Pe scena amplasata direct pe plaja de nisip din incinta complexului balnear au concertat cei de la Noaptea Tarziu si Andreea Balan, pentru ca mai apoi, distractia sa continue pana dimineata alaturi de DJ Palage.

Primii care au urcat pe scena au fost cei de la Noaptea Tarziu, deveniti celebri pe internet in randul adolescentilor cu binecunoscutele lor parodii ale unor melodii consacrate, dar transpuse pe versuri, in general din viata de zi cu zi a elevilor.

Mai apoi, putin dupa ora 20, pe scena din Parcul Balnear a urcat Andreea Balan. Concertul pe care artista l-a sustinut la Dej a insemnat o revenire a acesteia pe scena, dupa patru luni de pauza, si la doua luni de cand a fost la un pas de a-si pierde viata. Atunci, in timpul unei operatii de cezariana prin care a adus-o pe lume pe cea de-a doua fiica a ei, Clara, Andreea Balan a intrat in stop cardio-respirator, fiind resuscitata de medici, iar din fericire, artista si-a revenit. Aceasta ne-a declarat ca medicii i-au dat acum permisiunea de a reincepe concertele, insa cu moderatie.

(In materialul video de mai jos puteti vedea ce ne-a declarat Andreea Balan ↓)

Aseara, la Dej, alaturi de dansatoarele ei si de celebrul Petrisor Ruge, Andreea Balan a cantat si a dansat timp de o ora, alaturi de fanii care ii stiau toate melodiile.

Mai apoi, distractia la Toroc a continuat pana tarziu in noapte, pe muzica pusa de dejeanul DJ Palage.

(In materialul video de mai jos puteti vedea imagini de la Toroc Fest 2019 ↓ )

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close