publicitate
publicitate
publicitate
 
ActualitateBREAKING NEWSDin Oras

Trafic INFERNAL la intrarea in Dej | Centura ocolitoare, un vis tot mai indepartat – VIDEO

Necesitatea unei centuri de ocolire a municipiului Dej se vede tot mai mult in fiecare zi. Coloanele de masini atat pe sensul de intrare cat si pe cel de iesire in oras sunt din ce in ce mai lungi, viteza de circulatie scade simtitor, apropiindu-se de 5-10 km/h, iar timpii de asteptare cresc. 

Pentru a vedea acest lucru, este suficient sa pornim la o tura cu masina spre iesirea din oras in zilele cele mai aglomerate, in special la sfarsit si inceput de saptamana. De cateva zile, spre exemplu, coloana de masini de la intrarea in oras dinspre Baia-Mare se intinde pana in dreptul localitatii Caseiu. Problemele incep in sensul giratoriu dintre strazile Bistritei – Baia-Mare. Carosabilul prost, traficul intens, podurile invechite si ingustate fata de restul soselei, dar mai ales lipsa unor politisti care sa dirijeze traficul in perioadele de varf, contribuie semnificativ la blocarea efectiva a circulatiei.

Desi ani la randul politicienii Dejului trimisi la Bucuresti pentru a ne apara interesele ne-au promis construirea unei centuri ocolitoare, acest lucru este departe de a se intampla. Primele promisiuni au aparut inca din 2007, dar an de an, indiferent de politicienii care s-au aflat la putere, au amanat data de incepere a lucrarilor. Nu exista nici macar un proiect. In fiecare campanie electorala, candidatii au incercat sa ii atinga pe dejeni la punctul sensibil, si anume, o centura ocolitoare, dar nimic concret nu s-a intamplat. In cele din urma, cand Ministerul Transporturilor a facut public Master-Planul de dezvoltare pentru urmatorii ani, a venit si confirmarea oficiala, scrisa negru pe alb: Dejul nu va avea centura ocolitoare mai devreme de 2030.

Aplicatia WAZE ne indica astazi ca o ruta de 5,8 kilometri din Caseiu pana in Dej, pe DN1C, poate fi parcursa in 74 de minute.

39388107_273271456618281_6492956761513787392_n

Articole Similare

4 Comentarii

  1. poate politia nu stie de blocaj deci va rog publicati nr de telefon de serviciu al primarului, sef politie locala si sef politie DEJ ,asa poate afla si dansii cand este blocaj si intrerup activitatile foarte importante de panda si ajuta la fluidizarea traficului

  2. Poate ma vor injura unii ca divulg pontul dar aglomeratia apare si din necunostiinta unor trasee alternative! De exemplu traseul Beclean-Dej se poate aborda prin DJ172F Beclean-Branistea-Dej, un drum impecabil, iar ruta Dej -Jibou-Zalau se poate aborda DJ 109B prin Bobalna-Garbou-Surduc. E si mai scurt traseul asa si mult mai lejer!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close