ads
publicitate
 
BREAKING NEWSDin Oras

“Treburi românești!” | Au asfaltat si vopsit, apoi au spart sa puna semafoare – FOTO

In bataie de joc. Asa au fost facute lucrarile de instalare a semafoarelor la intersectia strazilor Tiblesului si Eroilor din Dej. Si aici, muncitorii au aplicat clasica si cunoscuta metoda romaneasca – asfaltam pentru ca mai apoi sa avem ce sparge. Desi se stia de la inceput ca in cadrul aceluiasi proiect vor fi instalate si semafoare, aceste lucrari, care implicau si sapaturi in partea carosabile, au fost lasate la final. 

Asfaltarea strazilor Tiblesului si Eroilor (tronsonul catre Dragos Voda) s-a incheiat de doar cateva luni, iar recent, drumul a fost si marcat. Pentru ca proiectul european includea si sistematizarea rutiera, inclusiv prin semaforizare, in urma cu aproximativ doua saptamani, dupa ce asfaltarea a fost finalizata, in zona si-au facut aparitia si muncitorii responsabili cu montarea semafoarelor. Desi se stia inca de la inceputul proiectului ca acolo vor fi instalate semafoare si e nevoie de cabluri care sa le lege intre ele, responsabilii au luat decizia sa faca lucrurile pe dos.

Asfaltul proaspat turnat si marcat a fost taiat pe toata latimea drumului, pentru ca muncitorii sa poata conecta viitoarele semafoare intre ele. Dupa ce si-au terminat treaba, au acoperit totul cu pamant si un strat subtire de beton, dupa care au plecat.

Cu toate ca modul de lucru este 100% romanesc, proiectul este finantat din fonduri europene, si are o valoare de 45 milioane de lei. Acesta cuprinde modernizarea infrastructurii pe străzile Mihai Viteazu, Minerilor, Albăstrelelor, Țibleșului, Eroilor si Pinticului.

Încă o intersecție din Dej va fi semaforizată | Se monteaza deja semafoarele

Articole Similare

4 Comentarii

  1. TOT DEJUL ESTE VARZA , ACESTE LUCRARI AU INCEPUT ANUL TRECUT DIN DALLAS SI SUNT FACUTE IN BATAIE DE JOC NU AU TERMINAT IN NICI UN LOC! PESTE DRUM DE PROFI LA COBORARE CATRE CARREFOUR O PORTIUNE DE TROTUAR SA SURPAT , PAVAJUL PE CARE L-AU SCHIMBAT SE MISCA CAND CALCI PE EL ………..JALEEEEEEEEEEEEE!PORTIUNI DE DRUM ASFALTATE PANA INTR-UN LOC (ZONA CARREFOUR .MIHAI VITEAZUL ETC )TOATA BATAIA ASTA DE JOC PE BANI GREI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close