mariflor
transmixt
mariflor
bosch angajeaza
alexander
centrul medical
Eveniment

Trei tineri din Dej implicati intr-un accident la Bunesti! Acestia au fost transportati la spital – VIDEO

Un accident de circulatie a avut loc, in aceasta dimineata in jurul orei 8, intre Nima si Bunesti, pe DN1C. Trei tineri din Dej, aflati intr-un autoturism FORD, au ajuns la spital dupa ce masina a parasit soseaua si s-a izbit de un cap de podet. Acestia mergeau la Cluj-Napoca, unde urmau sa sustina un examen la facultate.

Soferul si pasagerul din dreapta au ramas incarcerati, fiind nevoie de interventia pompierilor pentru scoaterea acestora din masina. Dupa ce au fost scosi din masina ajunsa in sant, cei trei tineri din Dej au fost transportati la Spitalul Municipal Dej pentru primele investigatii, urmand ca soferul sa fie transferat la UPU Cluj. Din primele informatii obtinute de la medici, soferul a suferit o fractura deschisa de femur, iar pasagerul de pe locul din dreapta, a fost diagnosticat cu o fractura de umar si doua coaste rupte. Pasagerul de pe locul din spate a suferit rani mai usoare. Politistii spun ca cei trei au avut mare noroc cu centurile de siguranta, in caz contrar, accidentul putand avea urmari mult mai grave.

Circulatia in zona a fost restrictionata pe un singur sens de mers. Politistii efectueaza cercetari pentru a stabili cauzele exacte care au dus la producerea accidentului.


Articole Similare

3 Comentarii

  1. Pingback: Cronica Romana
  2. Exista oare zi sa nu se întâmple un accident pe raza Dejului??!!Si culmea ,toate au aceleasi,,ingrediente”:tineri,viteză!Oare când s-or invata minte sa circule cu prudenta?

  3. O sa se circule mult mai bine cand o sa aiba masinile limitatoare de viteza ca si autotrenurile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close