ActualitateBREAKING NEWSDin OrasEveniment

Trenul IASI – TIMISOARA a deraiat la iesirea din Dej | Cei aproape 200 de calatori au scapat ca prin minune – VIDEO

Trenul Inter Regio 1765 Iasi – Timisoara a deraiat duminica seara imediat dupa ce  a parasit Statia CFR Dej Calatori. La aproximativ 500 de metri dupa Gara din Dej, cei aproape 200 de calatori au simtit mai multe zdruncinaturi puternice si au vazut cum vagoanele se inclina.

Din fericire, garnitura nu s-a rasturnat, dar cateva vagoane au ramas inclinate la 45 de grade, calatorilor fiindu-le extrem de greu sa coboare din acestea. Oamenii s-au deplasat pe jos cu bagajele in spate pana in gara din Dej, de unde, dupa aproximativ o ora, li s-a pus la dispozitie un alt tren care sa ii transporte pana la Cluj-Napoca. Abia de acolo urmeaza sa se formeze o noua garnitura care sa ii duca la destinatie. Multi dintre ei s-au aratat nemultumiti de faptul ca vagoanele puse la dispozitie pana la Cluj-Napoca sunt prea putine si vor fi nevoiti sa stea inghesuiti, dar conducerea Garii din Dej le-a explicat ca le vor fi puse la dispozitie atatea vagoane cate sunt necesare. Deocamdata nu se cunosc cauzele care au dus la deraierea vagoanelor si a locomotivei, dar atat mecanicul cat si conductorii cred ca sinele s-au departat dupa ce s-ar fi desprins de traverse. Oricum, acesta nu ar fi primul incident produs in apropierea garii din Dej din acest motiv. In urma cu aproape doi ani, un tren marfar a deraiat in acelasi mod.

 

Articole Similare

6 Comentarii

 1. Păi e un lucru normal. Nicio investiție în Infra. Bine că nu a murit nimeni. Sigur o sa mai luați acuma de cei de la Infra din Dej, dar adevărul este că nu sa investit absolut nimic pentru gara și infrastructura din orașul nostru. Sper sa fie un semnal de alarmă măcar și să se deschidă bugetele pentru investiții.

 2. tanti aia care plange de parca o murit ma-sa a avut bilet normal la cate bagaje cara dupa ea?
  io zic ca trenul din cauza aia a deraiat, de la atatia nesimtiti care au cate douazeci de sacose de parca se muta de acasa.
  cfr ar trebui sa bage regula ca la avioane, vrei sa cari gramada de sacose n-ai decat sa platesti de sa te rupa.

 3. @cetateanu’: bre, asta mai lipseste, ca si asa nu mai circula decat amaratii astia cu trenul.

  se pare ca s-a rasturnat caruta cu prosti si la Diej…

  intrebare: ce izmenele mamicii lor pazeau angajatii CFR platiti sa verifice linia?! nu e ca si cum a deraiat in camp la ciorogarla ci LANGA gara. a raporat cineva probleme la linie? s-a verificat vreodata linia?!?

  haidi bre, ca pre’ ne luati de prosti…

 4. bha 4$ 5grade plus sau minus???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
  tufa in gura mincinosilor

 5. A fost cândva cel mai sigur mijloc de transport. Birourile din regionalele CFR din țară sunt pline de sefi, ingineri etc. pe când cei care dau cu ciocanul in roata sau care efectiv lucrează pt. siguranța circulației au tot fost disponibilizați, restructurati, astfel încât nu mai are cine sa lucreze pe calea ferată, iar fonduri puține pt. întrețineri de cale ferată, caci de modernizări nu poate fi vorba. Sunt cate trei, patru șefi sau ingineri la un biet lucrător CFR. PROBLEMA MARE LA NIVEL NATIONAL e că toată lumea vrea sa fie sef și de lucrat sa lucreze diplomele și alea luate pe necitite in unele cazuri. Sa se mai golească birourile și la munca că mințile luminate sunt cam întunecate de atâta stat prin birouri la cafele, protocoale și voie bună.

 6. Știți de cind un șef ceferist nu mai urcat într-un tren? Ei circula numai cu mașini de lux ,acolo se investesc sume imense si in birotica.Ar trebui ca șefii sa circule doar cu trenurile,sa facă una ora si douăzeci minute pe distanță dej Cluj ,55km !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close