publicitate
publicitate
publicitate
 
 
BREAKING NEWS

Trenul Sighetu Marmatiei – Dej a deraiat in judetul Bistrita-Nasaud – VIDEO

Inca un incident feroviar in care a fost implicat un tren CFR. Trenul Inter Regio Sighetu Marmatiei – Dej a sarit aseara de pe sine pe raza localitatii Cosbuc din judetul Bistrita-Nasaud. Incidentul a avut loc aproape de trecerea de nivel cu calea ferata de pe DN17C, iar garnitura a ajuns pana la intersectia cu soseaua, blocand astfel si circulatia rutiera.

Soferii au fost nevoiti sa astepte ore bune pana cand si-au putut continua drumul, in timp ce pasagerii trenului, aproape 60 la numar, au fost urcati in autobuze si transportati in alte statii de unde si-au putut continua mai apoi drumul spre Bucuresti.

Din fericire, nimeni nu a fost ranit, insa un calator a suferit un atac de panica.

„Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA vă informează că traficul feroviar este închis la această oră între staţiile Coșbuc și Telciu, după ce un vagon din compunerea trenului R 4136, care circulă în relația Sighetu Marmației – Dej Călători, a deraiat de un boghiu la intrare în staţia Coșbuc, în zona trecerii la nivel cu calea ferată. Niciun călător nu a fost rănit, toți cei 60 de pasageri vor fi preluați cu un microbuz până în stațiile Beclean pe Someș și Dej Călători, de unde își vor continua călătoria cu alte trenuri care circulă pe traseu comun”, a transmis CFR printr-un comunicat de presa.

Tarziu dupa miezul noptii, vagonul deraiat a fost repus pe sine, insa circulatia feroviara ramane inca inchisa.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close