mariflor
transmixt
mariflor
bosch angajeaza
alexander
centrul medical
Marketing (P)

Tu stii ce inseamna sa pariezi responsabil? Iata cum poti sa ramai la un nivel de entertainment ridicat fara sa devii dependent

Este extrem de important ca odata ce te-ai apucat sa pariezi pe meciurile tale preferate, sa cunosti regulile si limitele pe care ar trebui sa le respecti, pentru a fi cat mai responsabil. Daca nu tratezi aceasta activitate ca pe un hobby, vei ajunge sa nu stii cand sa te opresti si vei pierde mai mult decat vei castiga. Nu strica sa visezi si sa speri la sume impresionante, dar este indicat sa fii realist, in acelasi timp. 

Iata cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le stii despre parierea responsabila

  • Nu te gandi la pariere ca la o sursa sigura de castig

Intr-adevar exista multe persoane care traiesc doar din castigurile pe care le fac in urma pariurilor, insa si ei respecta cu strictete anumite reguli. Totusi, acest lucru nu este valabil in cazul tuturor oamenilor. De aceea, ar trebui sa privesti acest domeniu ca un mod de entertainment si sa nu te lasi dus de val cheltuind sume pe care nu ti le permiti. Un lucru pe care il poti face este sa apelezi la o agentie de pariuri sportive care iti pune la dispozitie cote cat mai realiste pentru fiecare dintre jucatorii sau echipele tale preferate. In acest fel, vei obtine sanse mai bune de a avea un rezultat final cat mai satisfacator.

  • Stabileste un buget lunar

Banii sunt extrem de importanti si nu este indicat sa chelutiesti mai mult decat iti permiti. Mai mult, nu incerca sa iei din economiile familiei sau sa risti sa nu mai poti plati chiria sau utilitatile. Cel mai bine este sa stii cati bani iti dai voie sa pierzi intr-o luna si sa nu treci de acea suma. Desigur, acest lucru nu inseamna ca vei avea numai pariuri esuate, insa trebuie sa iti stabilesti o limita. O zi in care nu pariezi nu este considerata pieduta si este bine sa te concentrezi si asupra pauzelor atunci cand simt ca obsesia te acapareaza din ce in ce mai mult. De asemenea, fereste-te de imprumuturi pentru a juca.

  • Pariaza cat mai inteligent

Daca esti pasionat de un subiect sau un sport anume si vrei sa pui un pariu pe un meci, atunci ai mai multe sanse de castig. Aceasta regula nu se aplica atunci cand nu te informezi cu privire la evenimentul respectiv. Daca in trecut ai avut sansa sa castigi o suma impresionanta, nu te lasa influentat de noroc. Informatia este putere. Fara ea nu vei putea decat sa pui bilete la nimereala. De asemenea, in cazul in care ai avut mai multe pierderi la rand, incearca sa iei o pauza sau sa joci mize mici. Strategia si ratiunea sunt cele mai bune solutii care te pot tine departe de dependenta, mai ales daca nu vrei ca Romania sa ajunga ca alte tari europene care au interzis pariurile sportive dupa ce s-au inregistrat prea multe pierderi. 

Asadar, nu uita ca parierea poate fi practicata doar de catre persoanele care au implinit 18 ani. Ia in considerare informatiile si sfaturile de mai sus si incearca pe cat posibil sa gandesti responsabil si strategic in alegerile pe care le faci!

Sursa foto: Pixabay.com

 

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close