casa selena dej  
publicitate
publicitate
publicitate
 
 
BREAKING NEWSDin OrasEveniment

Turnul de apa din Dej-Triaj a devenit ISTORIE. A fost demolat in cateva secunde – VIDEO

Turnul de apa din cartierul Dej-Triaj a devenit astazi istorie. Acesta a fost pus la pamant in doar cateva secunde de un utilaj greu. In locul lui se va construi o biserica ortodoxa, care va deservi locuitorii din cartierul Dej-Triaj.

Autoritatile locale au facut demersuri pentru a-l trece din proprietatea CFR Marfa in patrimoniul primariei inca din anul 2013, insa toate procedurile birocratice au durat. In cele din urma acestea s-au incheiat, iar terenul a putut fi dat in folosinta bisericii.

De demolarea turnului s-a ocupat firma Kety Group din Gherla, care din 15 ianuarie, avea la dispozitie o luna de zile pentru a pune la pamant colosul din beton inalt de 38 de metri. Se pare ca muncitorii nu au avut nevoie de un timp atat de indelungat, pentru ca, reprezentantii firmei spun ca in doar cateva zile se va incheia demolarea totala a acestuia iar mai apoi terenul va fi degajat.

Turnul de apa din cartierul Dej-Triaj a fost construit in anul 1954 pentru a deservi Depoul de Locomotive din Dej fiind o rezerva de apa pentru acesta. Constructia avea o inaltime de 38 de metri si poate stoca 50 de metri cubi de apa.

Articole Similare

2 Comentarii

  1. Ba ce am ajuns cu biserica lui peste.da ma dati terenuri la biserica si hai sa construim biserici ca de astea avem nevoie….
    jalnic….se pare ca iar Mafia B.O.R. a mai facut una….
    ce prioritati avem si noi…..trezitiva ba…e deajuns si peste masura……

  2. O sa aiba tiganii fer! Manca si gura lor ceva .
    Mai trebuie demolat depoul si triajul si construt un Mall….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close