ads
publicitate
 
BREAKING NEWSDin Oras

Un hot cu gusturi fine la bauturi a dat “lovitura” in cinci magazine din Dej – VIDEO

Gusturile fine pe care un tanar din Dej le are la bauturi, i-au facut o paguba destul de insemnata unui proprietar de magazine din oras. Hotul a reusit sa fure in ultimele doua saptamani din cele 5 magazine nu mai putin de 20 de sticle de wisky, dar paguba pare a fi mult prea mica pentru autoritati, pentru ca impotriva lui sa poat fi luate masuri preventive.

In imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale unuia dintre magazine, se vede cum tanarul ia sticla de pe raft, o pune in cos, iar mai apoi se retrage intr-o zona a magazinului in care nu se afla nimeni si o baga sub haina, dupa care paraseste incinta. Paguba totala se ridica la peste 2500 de lei, iar proprietarul a depus pana acum doua plangeri la politie. Dupa ultimul furt, descurajat si sceptic ca legal ii va face cineva dreptate, proprietarul magazinelor a renuntat sa mai depuna plangere. A ales in schimb sa il faca “celebru” pe retelele de socializare.

Articole Similare

Un Comentariu

  1. Perfect,după ce fur atât cât să nu reprezint un pericol pentru societate, îmi și blurati fata ca sa nu-mi creeați vreun prejudiciu de imagine. Mulțumesc, va vizitez curând. Va pup pe portofel!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close