BREAKING NEWSDin Oras

Un militar din Garnizoana Dej a murit de COVID-19 | Se vaccinase de curand

Este doliu in Garnizoana Dej, dupa ce un militar in varsta de doar 44 de ani a incetat din viata in urma infectarii cu SARS COV-2. Subofiterul a lucrat pana anul trecut in Garnizoana Cluj, dar mai apoi s-a transferat la Baza 4 Logistica din Dej. Activa efectiv in judetul Bihor, la tabara de instruire de la Stana de Vale, aflata in subordinea unitatii din Dej. 

Militarul in varsta de 44 de ani se vaccinase impotriva COVID-19 in 23 octombrie, cu doza unica a serului produs de Johnson&Johnson, insa, cred medicii,  este posibil ca timpul trecut pana la momentul infectarii sa fi fost mult prea scurt pentru dezvoltarea anticorpilor.  Conform unor apropiati, saptamana trecuta a inceput sa se simta rau si a fost confirmat cu COVID-19. Starea i s-a inrautatit, iar in urma cu 3 zile a fost internat in spital. Din pacate, aseara in jurul orei 20, trupul acestuia a cedat, iar medicii nu au mai putut face nimic.

Barbatul era tatal unei fetite in varsta de 10 ani.

Conform specialistilor, vaccinul produs de J&J are o eficienta impotriva formelor severe de boala de 76% la 14 zile de administrare, iar eficienta acestuia creste pana la 85% abia dupa 28 de zile.

 

 

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close