publicitate
publicitate
publicitate
 
Din Zona

Un ONG a cerut burse pentru elevii din Chiuiesti | Primarul i-a refuzat cu citate din Biblie – FOTO

Organizatia Non-Guvernamentala “Scoli Curate” a trimis adrese catre mai multe primarii din tara prin care le cerea edililor sa includa in buget si posibilitatea acordarii burselor scolare catre elevii merituosi din comunele respective, conform legii educatiei. Unii primari au fost fost de acord si au spus ca vor lua in calcul stimularea financiara a elevilor buni la invatatura, in timp ce altii nu au fost interesati.

Un raspuns mai aparte l-a avut primarul din Chiuiesti, Gavril Mihut, care, in adresa oficiala transmisa de primarie catre acest ONG,  a folosit citate din Biblie.

“Conduita mea se bazeaza pe frica de Dumnezeu, munca cinstita, adevar, nu fatarnica in care a-si dori sa va spun si dumneavoastra o parte din 3 versete:

  1. “Supuneti-va autoritatilor asa porunceste Dumnezeu, fiind ingaduite de El.”
  2. “Raspunde nebunului dupa nebunia lui sa nu se creada prea intelept”
  3. Bâta din capul nebunului nu este oprita.

Daca doriti sa implementati si sa corectati prin proiectele dumneavoastra neajunsurile, adresati-va Guvernului Romaniei, Ministerelor: Finantelor, Educatiei, nu primariilor cu puteri finaciare limitate.

Sper ca m-ati inteles si va rog sa va adresati Institutiilor pe care vi le-am indicat, deoarece PROBLEMELE DE CARE TREBUIE SA MA OCUP POTRIVIT LEGII, IMI OCUPA TIMPUL SI NU O SA MAI POT CORESPONDA CU DUMNEAVOASTRA“, a fost o parte din raspunsul primarului.

foto: ONG Scoli Curate
foto: ONG Scoli Curate

Reprezentantii ONG-ului au postat raspunsul pe Facebook, insotit de urmatoarea remarca:

“Așa a înțeles Mihuț Gavril, primarul comunei Chiuiești din Cluj, să răspundă solicitării noastre de a acorda burse școlare pentru elevi, obligație prevăzută de Legea educației: ne-a făcut nebuni și a spus că el nu are bani pentru Educație.Primarul comunei Chiuiești spune că este prea ocupat și nu are timp pentru problemele pe care noi i le indicăm: dreptul la burse al elevilor și investiția în educație.Să vă fie rușine, domnule primar! Pentru că vă bateți joc de elevii comunei și le ignorați drepturile! Primarul Mihuț Gavril din Chiuiești (jud. Cluj) este un exemplu veritabil de asa nu”.

 

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close