aeroport cluj

alexander internatinoal
BREAKING NEWSDin Zona

Un sat din zona Dejului, sub teroarea unui urs | Stupi distrusi si animale sfasiate – VIDEO

De mai bine de o saptamana, locuitorii comunei Recea Cristur stau cu frica, dupa ce un urs da tarcoale prin zonele locuite. Animalul salbatic a fost surprins de camerele de supraveghere cum se plimba pe strazile comunei, in mai multe sate.

Initial oamenii au crezut ca „vizita” ursului a fost ocazionala si ca acesta doar s-a ratacit cand a coborat din padure, insa ulterior si-au dat seama ca este in cautare de hrana si ca animalele din gospodarie le sunt in pericol.

Mai multe nopti la rand a intrat in gospodariile din Ciubancuta si Ciubanca. In cea din urma localitate, le-a distrus oamenilor mai multi stupi, iar in alta noapte, a intrat in anexa in care erau tinute caprele si a omorat cateva dintre ele.

Autoritatile locale au transmis o avertizare catre oameni, prin care sunt indemnati sa nu iasa din case dupa lasarea intunericului.

„In atenția cetățenilor din comuna Recea-Cristur. Va aducem la cunoștință ca de cateva nopți este semnalată prezenta unui urs pe raza comunei care a produs și bagube materiale, intrând in gospodăriile cetățenilor. Motiv pentru care va rugam sa fiți precauți și sa semnalați autoritățile locale sau serviciul de urgenta 112”, a transmis Primaria Recea Cristur.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button