publicitate
publicitate
publicitate
optim
BREAKING NEWSDin Zona

Un taran lenes a vrut sa arda vegetatia dar a dat foc si unei masini – FOTO

Zeci de incendii de vegetatie au fost provocate in ultimele zile in intreg judetul Cluj, pentru ca unii proprietari de terenuri sunt prea comozi sa le igienizeze in mod clasic, cu efort, si aleg varianta incendierii, desi e total interzisa. In nenumarate situatii focul s-a extins si la case sau flacarile i-au cuprins chiar pe cei care le-au aprins, insa nici asta nu e inca invatatura de minte pentru cei care continue sa incalce legea in acest mod.

La Bologa, langa Huedin, pompierii au intervenit în această după-amiază pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată. Odată ce au ajuns la fața locului, echipajele au constatat faptul că incendiul se manifesta și la o autoutilitară parcată, respectiv la 50 de baloți de fân. Pe de altă parte, exista riscul ca flăcările sa se extindă la un alt autoturism, pe care pompierii l-au protejat în totalitate. Din fericire, în urma acestui eveniment nu au fost persoane care să solicite îngrijiri medicale.

In cazul in care cei care incendiaza vegetatia sunt prinsi, pot fi amendati cu sanctiuni intre 7.500 lei și 15.000 lei daca sunt persoane fizice, iar pentru persoanele juridice sancțiunea este de la 50.000 lei la 100.000 lei.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button