publicitate
publicitate
publicitate
 
sport

Unirea incepe pregatirile pentru noul sezon voleibalistic

Lotul echipei de volei Unirea Dej se reuneste luni, 1 august, cu cateva modificari in componenta.

De la echipa dejeana au plecat in intersezon Adrian Gagea la Universitatea Cluj, Rade Dacovic si Marius Ciortea, in timp ce Alin Matiesi s-a retras din activitatea competitionala. Locul lor a fost luat in aceasta vara de Lucian Tofan (venit de la LPS Piatra Neamt) si Daniel Pop (venit de la Universitatea Cluj), alti doi jucatori fiind adusi de la Centrul de Excelenta Dej, Dan Florea si Horatiu Gavris.

Alti jucatori de perspectiva se afla in discutii cu oficialii clubului dejean pentru a face mutarea la Unirea, perioada de transferuri fiind extinsa de FRV pana in 10 ianuarie 2012.

Pana la startul oficial al sezonului, Unirea Dej va efectua incepand de saptamana viitoare un cantonament la Vatra Dornei, urmand ca apoi sa efectueze doua turnee de pregatire cu meciuri amicale. Primul turneu va fi organizat chiar la Dej, in perioada 9-11 septembrie, la care si-au anuntat deja prezenta Stiinta Explorari Baia Mare si Steaua Bucuresti. Un alt turneu de pregatire va fi organizat in saptamana urmatoare la Baia Mare, la acesta urmand sa participe pe langa echipa gazda si Unirea Dej, campioana Remat Zalau si echipa din Ungaria Veskemeti.

Noul sezon 2011-2012 incepe la 1 octombrie, Unirea Dej avand primul meci in deplasare la Piatra Neamt. In perioada 12-13 octombrie va avea loc la Zalau Cupa Romaniei, adversara Unirii Dej in faza optimilor de finala fiind CSM Bucuresti. Se vor juca doua meciuri pe sistemul tur-retur, calificata fiind echipa care castiga cele mai multe seturi sau, in caz de egalitate se va juca un set de aur. Echipa calificata va juca in faza sferturilor de finala in 14 octombrie cu Remat Zalau.

Articole Similare

Un Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close