Marketing

Urmează 5 pași simpli pentru a-ți transforma dormitorul într-un spațiu inedit!

În sezonul rece, cu siguranță simți nevoia de a petrece cât mai mult timp în dormitor, sub o pătură pufoasă în timp ce privești serialul preferat. De aceea, ai nevoie să transformi această cameră într-un spațiu primitor, călduros, relaxant și totuși inedit. Pentru acest rezultat ai nevoie de câteva elemente de decor care nu ar trebui să lipsească, cum ar fi multe perne confortabile, un covor pufos, dar și o bibliotecă plină de cărți de care să te bucuri înainte de culcare.  Dar nu trebuie să te oprești aici, iată cum poți să-ți transformi dormitorul într-un spațiu inedit în 5 pași simpli. 

  1. Plante

În dormitor ai nevoie de un aer proaspăt pentru un somn adânc și liniștit, la care contribuie atât ferestrele deschise, cât și plantele. Este important să nu exagerezi cu florile, trei sau patru sunt suficiente. Nu uita că trebuie să le ștergi constant frunzele de praf și să le uzi, iar dacă nu ai prea mult timp te poți limita la unul sau două ghivece de flori. Cu siguranță, plantele în dormitor vor crea un efect inedit, mai ales datorită cromaticii.    

  1. Lumânări parfumate

Serile de toamnă la lumina lumânării sunt cele mai relaxante. Aici nu există limite, poți alege oricâte lumânări vrei, pe care le poți așeza pe etajeră sau pe noptieră. Aromele pot fi diverse, este important să alegi ceea ce-ți place pentru a te simți cât mai confortabil. Totuși, dacă vrei să obții un rezultat inedit, poți alege lumânări în diferite forme și mărimi. 

  1. Tablouri canvas

Ți-e dor de zilele de calde de vară și de călătorii? Atunci ai nevoie de un tablou canvas cu orașe de la pepanza.ro. Poți călători în fiecare zi în locurile pe care le îndrăgești și, în plus, te vei bucura și de un decor spectaculos. Fie că le poziționezi pe perete, le sprijini pe birou sau le așezi pe șevalet, tablourile cu orașe sunt o idee actuală de a decora camera în care dormi. 

  1. Pick-up

Dacă iubești muzica și vrei să transformi dormitorul într-un spațiu special, ai nevoie de un pick-up. Există mai multe tipuri de design, poți opta pentru unul vintage sau pentru unul modern, iar efectul va fi la fel de inedit. Din fericire, sunt numeroase vintage shop-uri de unde poți achiziționa vinyl-uri ieftine, așa că tot ce-ți mai rămâne de făcut este să te relaxezi și să asculți muzica preferată.

  1. Cutii împletite

În dormitor niciodată nu ai suficient spațiu de depozitare, iar pentru a rezolva această problemă și totuși să obții și un efect unic, poți opta pentru cutii împletite. Acestea sunt practice și foarte ușor de integrat în decor, în plus vei obține un efect boho, la modă. 

Poți transforma orice dormitor într-un spațiu inedit dacă ții cont de câteva detalii. Totuși, nu uita să te axezi pe elementele de decor care te reprezintă și care-ți plac cu adevărat pentru a crea un cadru intim și personal. 

Sursa foto: Freepik.com

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close