ads
publicitate
 
BREAKING NEWSDin Zona

Ursii au dat atacul la o ferma din Chiuiesti | A doua oara in doua saptamani – FOTO

Ursii au dat din nou atacul in zonele locuite din apropierea Dejului. Daca in luna iunie, stupina unei familii din Nires a fost distrusa de fiarele salbatice, azi noapte au facut pagube intr-o ferma din localitatea Magoaja din Chiuiesti. O vaca a fost omorata, iar altele ranite si alungate prin padure.

Totul s-a intamplat in cursul noptii la o ferma situata la doar 500 de metri de centrul localitatii. Proprietarul animalelor spune ca vacile dormeau pe un teren imprejmuit cu gard electric, dar acest lucru nu a reusit sa tina ursul la distanta. In aceasta dimineata si-a gasit gardul rupt, iar vacile lipseau. A mers in cautarea lor, iar pe una a gasit-o moarta, sfasiata de urs. Printr-o astfel de intamplare a trecut si in urma cu doua saptamani, atunci cand ursul a dat atacul tot la ferma lui si i-a ranit patru vaci.

Barbatul a sesizat autoritatile si spera ca cineva va lua masuri pentru ca astfel de atacuri sa nu se mai repete.

REVENIM CU IMAGINI

Prezenta ursilor in apropierea  locuintelor este tot mai frecventa chiar si in zona noastra, unde pana acum fermierii se confruntau rar cu astfel de cazuri. In luna mai, stupina unei familii din Nires a fost distrusa de un urs, iar in luna iunie, un urs a fost lovit de masina in Fizesu Gherlii.

Ursii au dat atacul la stupii din localitatea Nires | Au coborat aproape de centrul satului – FOTO

Fizesu Gherlii | Un urs ranit de masina a zacut aproape de drum timp de 12 ore – VIDEO

Articole Similare

2 Comentarii

  1. Da, in principiu am vazut sute de astfel de cazuri, dar toate au la baza antecedente vanatoresti. Ursi se nasc omnivori, si nu carnivori. Daca deschideti lincul de mai jos, veti afla despre ce vorbesc. Un porc sau o vaca pierit in grajd este dus direct ca momeala in padure, unde vor consuma din el mai multi ursi, care devin astfel pradatori. Chiar daca ramin 100 de uersi in Romania, dar fii manipulati astfel, nu vom scapa de problemele actuale. https://drive.google.com/file/d/1Q_iISvcnyPAZHo5dL_xxKU9usQarhX1u/view?usp=sharing

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close