aeroport cluj

alexander internatinoal
Social si Cultura

Ușa de sticlă – alegerea ideală pentru o casă cu aspect modern (P)

Într-o perioadă în care tehnologia ne permite să avem acces la cele mai impresionante elemente de construcție și decor, suntem tentați să ne construim sau decorăm locuința într-un stil cât mai modern. De multe ori, nenumăratele variante prin care putem face asta ne copleșesc, așa că adesea ne găsim în situația de a nu ști de unde să începem procesul de amenajare interioară.

Unul dintre elementele caracteristice ale stilului modern este reprezentat de celebra ușă de sticlă înaltă și elegantă. Fie că este complet transparentă sau sablată, aceasta are un farmec aparte, de care mulți dintre noi suntem fascinați. Pentru a înțelege totuși motivele pentru care oamenii sunt atât de atrași de ușile realizate din sticlă și prin ce elemente de construcție și design reușesc acestea să imprime încăperilor aerul modern mult dorit, am stat la o discuție cu specialiștii Rom Decor. Aceștia au răspuns cu răbdare și foarte multă pasiune la întrebările noastre.

Ușa din sticlă transparentă – deschidere către viitor

Apelând la o metaforă, am putea spune că transparența perfectă a ușilor din sticlă poate fi privită ca o deschidere totală către viitorul modern, către noutate și schimbare. Aducându-ne cu picioarele pe pământ însă, specialiștii Rom Decor vin în completarea acestei metafore cu argumente tehnice și practice.

Referitor la transparența ușilor din sticlă, ei spun că tendința actuală a românilor este să închidă spațiile care dau spre exterior cu astfel de uși. Cu alte cuvinte, transparența totală este preferată pentru a separa livingul de terasă sau balcon, cu scopul de permite pătrunderea unei cantități cât mai mari de lumină în acest spațiu. 

În rest, pentru interior, se preferă din ce în ce mai mult ușile din sticlă sablată, care diminuează cantitatea de lumină, oferind o intimitate mai mare. Aceste modele de uși se întâlnesc cel mai des în camerele personale, birouri și chiar bucătării. De asemenea, sunt folosite frecvent și pentru cabinele de duș, caz în care beneficiază de un tratament special, pentru a face față umezelii.

Uși din sticlă sablată – doza de intimitate a unei case moderne

Cu toții avem nevoie de intimitate în anumite momente, mai ales atunci când ne retragem în propria cameră sau când avem de lucru în birou și nu vrem să fim deranjați. Cu toate acestea, parcă nu ne dorim să ne izolăm complet de ceilalți printr-o ușă opacă. 

Pentru a îmbina intimitatea cu aspectul modern, fără a ne simți cu totul izolați de restul casei, putem alege un model deosebit de ușă din sticlă sablată, care se integrează perfect nu doar în decorul camerei respective, ci și în ambientul general al locuinței. 

Experții de la Rom Decor spun că cererea venită din partea clienților pentru modelele din sticlă de pe site-ul lor este din ce în ce mai mare, mai ales pentru cele sablate, iar acest lucru nu e de mirare, având în vedere versatilitatea și modernismul lor.

Rom Decor – cea mai modernă și stilată gamă de uși de sticlă din România

Fără a declara un singur câștigător în bătălia dintre o ușă de sticlă transparentă și una sablată, experții de la Rom Decor spun că ambele modele prezintă avantaje și dezavantaje, ambele satisfac anumite nevoi ale consumatorilor și ambele sunt disponibile la prețuri ce variază în funcție de dimensiuni și model.

Oferta lor bogată abundă în modele caracterizate de o rezistență crescută, modernism atractiv și versatilitate fără limite. Totalitatea produselor și serviciilor premium oferite de Rom Decor sunt foarte apreciate în rândul românilor, fiind adesea descrise în trei cuvinte: promptitudine, seriozitate și calitate. Profesionalismul și pasiunea pentru munca lor se observă în calitatea serviciilor și a produselor.

Așadar, dacă iei în considerare investiția în astfel de modele de uși, poți avea toată încrederea în cele de la Rom Decor. Până atunci, aruncă o privire pe site-ul lor, rom-decor.ro, și caută cele mai potrivite uși pentru casa ta.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button