publicitate
publicitate
publicitate
 
 
Politic

USR-PLUS a avut primul miting electoral, la Cluj | Ciolos: „Fără hoție! Fără prostie! Fără sărăcie!” – VIDEO

Primul miting electoral al Aliantei 2020 USR PLUS a avut loc ieri la Cluj-Napoca. In ciuda ploii de afara, peste 3000 de persoane au mers in Piata Unirii pentru a sta de vorba cu Dacian Ciolos, Dan Barna, Emanuel Ungureanu si ceilalti candidati din partea USR PLUS la Alegerile Europarlamentare din 26 mai. La mitingul electoral au venit si oameni din judetele invecinate, pentru a fi alaturi de cei pe care ii cred „alternativa care poate salva Romania”, dupa cum ne-au declarat.

Dan Barna si Dacian Ciolos au lansat pe scena mesaje dure la actuala guvernare, transmitandu-le oamenilor ca nu aceasta este „normalitatea” in care romanii vor sa traiasca.

„Știm exact care e fundația pe care trebuie să ne clădim construcția unei Românii sănătoase. Acești ultimi 30 de ani ne-au arătat foarte clar care sunt lucrurile de care trebuie să ne debarasăm, pentru ca societatea noastră să se însănătoșească. Cine vrea să cultive ideea că România are nevoie de un salvator, vrea să ne deresponsabilizeze, să ne slăbească încrederea în noi înșine și să sape la ceea ce poate fi bunul nostru cel mai de preț în anii care vin: încrederea în forța noastră comună! Am ajuns la capătul răbdării și trebuie să le spunem pe șleau: Până aici! Fără hoție. Fără prostie. Fără sărăcie”, a declarat Dacian Cioloș in fata celor prezenti.

In schimb, deputatul Emanuel Ungureanu le-a vorbit oamenilor despre greutatile si chinurile prin care trec pacientii din spitalele din Romania, dand ca exemplu cazul Andreei, o profesoara din Dej care in ultima perioada si-a petrecut timpul mai mult prin spitale, deoarece copilul ei a fost operat de 33 de ori la Clinica de Neurochirurgie din Cluj-Napoca. Ungureanu a declarat ca femeia a fost nevoita sa doarma nopti intregi sub patutul copilului, direct pe podea, pentru a putea fi alaturi de micutul ei. (minutul 1 in video )

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close