mariflor
gold freedom restaurant
mariflor
bosch angajeaza
alexander
centrul medical
Politic

USR PLUS despre mutarea lui Morar la PNL: “Ieri PSD-ist, azi urmaș al Brătienilor !”

In urma anuntului oficial facut de primarul Costan Morar despre trecerea in “tabara” liberalilor la alegerile locale din aceasta toamna, cei de la USR PLUS Dej au reactionat prin intermediul unui comunicat de presa.

“Alianța USR PLUS Dej se declară profund dezamăgită de viitoarea candidatură a   actualului primar PSD Morar Costan pentru un nou mandat de primar din partea PNL. Traseismul politic și trădările de ultim moment înainte de alegeri ating cote maxime, iar PNL profită intens de hemoragia de care suferă PSD în această perioadă. 

Un asemenea comportament politic complet lipsit de principii, verticalitate si onoare venind din partea actualului primar Morar Costan nu ne-ar lua prin surprindere, iar prin acest gest tocmai ne-a demonstrat că nu pune nicio secundă alegătorii dejeni si interesele lor mai presus de interesele personale.

Am aprecia din partea conducerii PNL Dej o explicație publică a acestui gest, motivele pentru care un partid cu o istorie de peste 150 de ani nu a reușit să găsească și să propună un liberal cu vederi de dreapta pentru primăria Dej, motivele pentru care acceptă traseiști în conducerea partidului și o explicație despre cum ajută acest gen de tranzacționare a funcțiilor politice în lupta împotriva  corupției in politică.

Noi, Alianța USR PLUS dezaprobăm astfel de practici la  care au recurs PNL si PSD deoarece traseismul politic nu doar loveşte doar  în temeiurile etice şi morale ale societăţii, ci viciază întregul sistem politic precum şi procesele politice din ţară. Acest mod toxic de a face politică și de tranzacționare a oamenilor și a funcțiilor publice a făcut atât rău democrației în ultimii 30 de ani și a îndepărtat cetățenii de politicieni.  

De aceea noi, venim în fața dumneavoastră, nu doar cu un slogan, ci chiar cu oameni noi în politică, care pun interesul cetățeanului înaintea interesului personal”, se arata in comunicatul celor de la USR PLUS.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close