publicitate
publicitate
ads
 
BREAKING NEWSDin Zona

Vaccinarea cu AstraZeneca va putea fi facuta si fara programare

In curand, vaccinarea anti COVID-19 cu AstraZeneca se va putea face si fara programare. Masura a fost luata din cauza numarului mare de doze ramase neutilizate, dupa ce tot mai mult oameni au renuntat sa se imunizeze cu acest ser in urma unor controverse legate de anumite reactii adverse. Agentia Europeana a Medicamentului a anuntat insa ca vaccinul este sigur si ca efectele secundare cum ar fi formarea unor cheaguri de sange sunt extrem extrem de rare.

Anuntul ca va fi posibila vaccinarea fara programare a fost facut pe pagina oficiala de facebook a campaniei de vaccinare de la noi din tara.

❗ Pentru facilitarea accesului la vaccinare, în centrele în care se administrează vaccinul Vaxzevria (AstraZeneca) și în care sunt locuri disponibile, va fi permisă vaccinarea persoanelor care optează pentru acest tip de vaccin, prin prezentarea directă la centrul de vaccinare, fără a mai fi necesară înscrierea pe platformă, cu respectarea celorlalte proceduri și instrucțiuni.

❗ Vom anunța începerea vaccinării fără programare în termen de câteva zile!

‼️ Important:
-Verificați disponibilitatea locurilor pe harta interactivă existentă pe platforma națională de informare cu privire la vaccinare;
-Prezentați-vă la centrul de vaccinare în care sunt locuri disponibile cu un document de identitate;
-Vaccinarea se va realiza în limita capacității de vaccinare a centrului;
-Asigurați-vă că nu aveți simptome asociate COVID19.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close