publicitate
publicitate
publicitate
 
Din OrasEveniment

Vanzator de petarde din Caseiu, prins la Dej | Produsele i-au fost confiscate

Peste 1700 de kilograme de articole pirotehnice, în valoare de aproximativ 52.000 de lei, au fost confiscate de polițiștii clujeni de la începutul lunii decembrie până în prezent. Activitățile de control s-au derulat în cadrul acțiunii naționale “Foc de artificii”, pentru verificarea legalităţii desfăşurării operaţiunilor cu articole pirotehnice de către persoanele fizice şi juridice.

Printre cei care au acum probleme cu legea din cauza ca au vandut petarde, este si un tanar de 21 de ani din Caseiu. In cursul zilei de ieri, acesta a fost prins de politistii Biroului de Investigații Criminale din oras în timp ce comercializa materiale pirotehnice pe strada 1 Mai.

De asemenea, în urma controlului autovehiculului tânărului au fost identificate 1759 de articole pirotehnice.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracțiunii de operațiuni cu articole pirotehnice, efectuate fără drept, faptă prevăzută de Legea 126/1995  privind regimul materiilor explozive.

Articole Similare

Un Comentariu

  1. Hahaha ați făcut și voi ceva de sărbători, mare milițieni sunteți voi toți, da pe alții ca vând droguri la colturi și asa mai departe nu vedeți, pe alții care au curve la strada nici asa nu vedeți dar hop ați sărit și voi mare captura ați făcut,, tembelilor”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close