mariflor
transmixt
mariflor
bosch angajeaza
alexander
centrul medical
Din OrasDin Zona

Veniți de luați lumină…cu barca | Inundatii pe mai multe strazi din Dej | Canalizările par de jucărie – VIDEO

Sambata Mare i-a prins pe multi dejeni cu galetile in mana si saci de nisip la poarta, dupa ce sistemul de canalizare a cedat din nou dupa o ploaie mai puternica. Toate investitiile facute de Primaria Dej si Compania de Apa in ultimii ani pentru a reface canalizarile din oras, s-au dovedit a fi o gluma proasta, pentru ca in loc sa imbunatateasca situatia, au inrautatit-o. 

Dupa o ploaie de nici jumatate de ora, un parau de pe strada Caprioarei a iesit pe sosea, dar apa in loc sa ajunga in canalizare, a ajuns in curtile oamenilor, pentru ca atunci cand s-a asfaltat strada, in urma cu cativa ani, la canalizare s-au folosit tuburi cu diametru mult prea mic, spun oamenii, care inca de atunci le-au atras atentia muncitorilor.

Probleme au fost si pe strada Mugurei, unde apa a acoperit curtile oamenilor, tot din cauza sistemului de canalizare facut prost.

Pompierii au intervenit la mai multe gospodarii pentru a-i ajuta pe oameni sa isi scoata apa din curti, dar va trece ceva timp pana cand vor reusi sa isi curete si namolul lasat in urma de ape.

“Multumesc, domnule primar, ca mi-ati adus marea la Dej”, a scris pe Facebook un dejean care s-a fotografiat pe un sezlong, cu o umbrela de soare, in curtea inundata.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close