Eveniment

VIDEO – Femeie de 35 de ani din Gherla omorata in propria casa. Iubitul ei a auzit intreaga scena prin telefon

O femeie in varsta de 35 de ani din Gherla  a fost ucisa azi noapte, in apartamentul ei de pe strada Garlei.  In momentul crimei, femeia vorbea la telefon cu actualul ei iubit aflat in Germania.

Femeia de 35 de ani, o manichiurista din Gherla vorbea aseara la telefon cu iubitul ei aflat in Germania. In timpul convorbirii, femeia i-a spus barbatului ca cineva a intrat pe geam in locuinta, dupa care convorbirea s-a intrerupt. Si-a sunat disperat un prieten care locuia in apropiere si l-a rugat sa mearga la apartament sa verifice ce s-a intamplat. In tot acest timp, fostul iubit al femeii, a patruns pe geam in apartament, a luat un cutit din bucatarie si i-a taiat gatul. Anchetatorii au declarat pentru Dejeanul.ro ca nu a fost vorba de o discutie intre cei doi, fiind vorba de o executie. Autorul a comis fapta dupa care a plecat. In scurt timp la apartament a ajuns si prietenul care a fost rugat sa verifice ce s-a intamplat. Acesta a gasit-o pe femeie intinsa pe pat cu fata in jos, plina de sange. Dupa cateva ore de ancheta, politistii l-au depistat pe principalul suspect. Un barbat de 33 de ani cu care femeia a avut o relatie timp de doi ani de zile. Vecinii spun ca aseara, autorul a sunat la toate interfoanele din bloc, dar nimeni nu i-a dat voie sa intre in interior. S-a urcat pe o schela din fata blocului aflat in reabilitare si a fortat geamul balconului dupa care a intrat in interior.

Mama suspectului a declarat pentru Dejeanul.ro ca fiul ei le-a spus ca merge la fratele sau in Gherla in jurul orei 11. De atunci nu au mai reusit sa vorbeasca cu el. Politia i-a anuntat azi-noapte in jurul orei 3 de cele intamplate. Tot ea a mai declarat ca barbatul o iubea mult pe femeie si de aceea nu a acceptat despartirea.

 

 

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close