publicitate
publicitate
publicitate
 
Din Zona

Viorica Dancila, “asteptata” cu huiduieli la Cluj | Cum a fugit de protestatari – VIDEO

Premierul Romaniei, Viorica Dancila, a efectuat joi o vizita politica la Cluj-Napoca, vizita care ar fi vrut sa ramana secreta. Cum vestile circula repede, totul s-a aflat, si astfel, premierul a fost “intampinat” in capitala Transilvaniei cu proteste, huiduieli si cereri de demisie.  

Initial, Viorica Dancila trebuia sa se intalneasca la ora 13 cu primarii PSD din judet la Casa de Cultura a Studentilor. Planurile i-au fost date insa peste cap de protestatarii #REZIST, care inca de la ora 12 s-au adunat in fata Casei de Cultura pentru a-si arata dezacordul fata de modul in care Guvernul PSD-ALDE conduce tara.

In secret, intalnirea cu primarii a fost mutata la un restaurant de nunti din cartierul Gheorgheni, unde a sosit impreuna cu Sorina Pintea si Eugen Teodorovici. Dupa aceea, la ora 14, Viorica Dancila urma sa soseasca la Institutul de Oncologie, dar protestatarii au aflat acest lucru si s-au mutat acolo. Fortele de ordine au fost insa in alerta si au adus in zona zeci de jandarmi care au format un cordon de securitate pentru a tine departe protestatarii de premier. Cum numarul protestatarilor crestea, Viorica Dancila a fost dusa in Institutul de Oncologie pe o usa laterala, prin capela spitalului, moment in care s-a declansat haosul. Mai multe persoane care s-au apropiat de masina premierului au fost bruscate de jandarmii care au vrut cu orice pret ca Dancila sa nu auda huiduielile si scandarile impotriva ei. De la Institutul Oncologic, Viorica Dancila a mers intr-o vizita si la UMF, acolo unde tot de teama protestatarilor a intrat pe fuga, prin parcarea subterana. La final, aceasta a declarat ca modul in care s-au manifestat cei care au huiduit-o, “este atributul oamenilor slabi”.

“Această manifestare violenta, aceste lucruri urâte, jignirile arată că, de fapt, nu au alte argumente. Eu consider că violența este atributul oamenilor slabi, care nu au proiecte.  Dacă sunt nemulțumiți de ceva, pot să vorbească despre nemulțumirile lor, pot să aducă în atenția opiniei publice orice lucru pe care îl consideră greșit, dar ca să vii să jignești, să țipi, să arunci, acest lucru nu cred că le face onoare și că ar trebui dânșii, în primul rând, să-și revizuiască un pic comportamentul, pentru că ceea ce fac acum este transmis probabil de mai multe televiziuni, avem summit-ul de la Sibiu și nu cred că este oportun nici acum, nici mai târziu”, a declarat Viorica Dancila.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close