mariflor
transmixt
mariflor
bosch angajeaza
alexander
centrul medical
BREAKING NEWSPolitic

Viorica Dăncila la Dej | A vorbit cu minerii, a facut piața, a fost aplaudată dar și huiduită – VIDEO

Premierul demis, Viorica Dancila, si totodata candidat din partea PSD la alegerile prezidentiale a efectuat astazi o vizita la Dej. Viorica Dancila a fost insotita de ministrul Agriculturii Petre Daea, Mihai Fifor, dar si de Liviu Alexa, noul presedinte PSD Cluj. Dancila a fost primita calduros de dejeni, insa a avut parte si de un moment mai neplacut – o persoana a huiduit-o atunci cand a iesit din Primarie. 

Vizita primului ministru la Dej a inceput in jurul orei 9:50 de minute, atunci cand a fost intampinata in fata Primariei de primarul orasului, Morar Costan, dar si de mai multi primari PSD din comunele limitrofe Dejului. Dupa urari de bun-venit, pupaturi si imbratisari, atat cu angajatii primariei cat si cu cei veniti sa o vata,  Viorica Dancila a fost condusa in biroul primarului, acolo unde au discutat lucruri legate de administratia locala.

Dupa aceea, Viorica Dancila a avut o intalnire si cu reprezentantii minerilor de la Salina Ocna Dej, care inca de ieri se afla in greva. Atat minerii cat si primul ministru au iesit increzatori de la discutii, convinsi fiind ca ministrul Economiei va rezolva problema angajatilor de la Salina, insa, pana atunci, greva continua.

Dupa aceea, Viorica Dancila a iesit la pas in Piata Bobalna, pentru a se indrepta spre piata de alimente. La iesirea din primarie, Dancila a fost intampinata de mai multi pensionari care s-au aratat extrem de incantati sa o intalneasca. S-au imbratisat si si-au facut urari reciproce. De peste drum, o femeie a inceput sa strige lozinci anti PSD, insa vocea acesteia a fost rapid acoperita de aplauzele unei alte doamne aflata in apropierea primului-ministru.

Pe drumul spre piata agro-alimentara, Viorica Dancila a fost oprita in repetate randuri de simpatizanti, care au vrut neaparat un selfie cu sefa PSD. Odata ajunsa in piata, Dancila a stat de vorba cu mai multi comercianti, insa aici, “monopolul” simpatiilor a fost pus de ministrul Agriculturii, Petre Daea. Acesta a cumparat branza, ridichi si ceapa de la taranii prezenti in piata.

Din piata, oficialii au mers  la Spitalul Municipal Dej, iar mai apoi au vizitat o fabrica de hartie igienica din Parcul Industrial. Aici, Viorica Dancila, dar si cei care o insoteau, au fost echipati cu veste reflectorizante si casti de protectie. Imbracatul vestei l-a pus insa in dificultate pe primarul Dejului, Morar Costan.

 

 

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close